Skriv innlegg : Søk
Det er nå 126 meldinger i gjesteboka
<<< 1 2 3
Viser meldinger 101 til 126.
Truls
Jævlig kul musikk-side.Kan ikke annet enn å være imponert og misunnerlig,hvertfall over platesamlingen din.Du har jo ikke helt ulik smak som meg.Artig å mimre litt, plater du ikke har tenkt på mange år.Ses på VGDSkelter
10 Mars 2007 - 01.14 - 19/11 2003 - Lillestrøm

Tulla
Woho! Det var platesamlinga si det!
10 Mars 2007 - 22.10 - 28/10 - Oslo

SamBell
Som jeg har nevnt før: Imponerende
Har alikevell et par spørsmål.Hvordan kan du ha så mye Steimann-produsert musikk og samtidig mangle Pandoras Box?Ble enda mer overrasket da jeg så du har en del Sisters og Mercy, men mangler Vison Thing der Steinman også har hatt et par fingrer med.
- 18.03 - 21/10

Ole Morten
Under seksjon "Mine album" står nummer 4114 oppført med feil navn
- 18.02 - 15/10 2003 - Orkanger

Lars-Erik
Keep Up The Good Work !!Nydelig platesamling !!
10 Mars 2007 - 01.15 - 11/11 2003

Tor Frode
Imponerende side,og platesamling.Utrolig bra arbeid. Skal nok bruke en god del tid her.Detta var bra !09.00 - 30/12 - Drøbak
10 Mars 2007 - 09.00 - 30/12 2003 - Drøbak

Blekkulf
DET er hva jeg kaller platesamling. Den etterlater et litt shcizo inntrykk, men imponerer i fordomsfrihet og omfang. "100 beste album"-listen er særlig interessant. Mange interessante synspunkter og begrunnelser, og vi deler langt på vei samme musikksmak. Spesielt er det kult at du lar emosjonene, og ikke musikkpolitisk korrekthet, styre listen, og at du - i likhet med meg - har en velutvikla svakhet for 80-tallspop. Gleder meg til fortsettelsen!
10 Mars 2007 - 14.05 - 4/1 2003

Reidar
Har brukt alt for mye tid av arbeidstida mi på å lese hjemmesiden din, kjempeinteressant og imponerende hva du har laget - og kjøpt av CDer mm.Smaken din appelerer også til meg, selv om jeg nok er mer 70-talls enn 80-talls, som du ser ut til å være.Kjøper gjerne en samling med de 100 beste låtene, dersom du bestemmer deg for å gi ut det noen gang.Synes imidlertid at det er litt rart at du som Marc Almond-fan ikke har Tainted Love høyere på lista.
10 Mars 2007 - 17.16 - 6/1

Fat Freddies Cat
Kult med den Queen-gjennomgangen din. Et fantastisk, orginalt og faktisk også nyskapende band, med en kreativ orkan av et midtpunkt i den egentlig undervurderte Freddie Mercury, som så langt ifra bare var en fetladen, hyponotsik, ekshibisjonistisk vokalist med en ufattlig stemme. Han var også - en gang - en av de absolutt mest kreative låtskriverne England har fostra. Jeg er imidlertid ikke enig med deg om ti-på-top-lista. Her er min:1. Fairy feller master stroke. 2. Spread your wings. 3. Good-old-fashion-loverboy. 4. Lily of the valley. 5. You take my breath away. 6.Dont stop me now. 7. Stone cold crazy. 8. Keep yourself alive. 9. March of the black queen. 10. Mother love.

Fortsett det fine arbeidet med siden din !
10 Mars 2007 - 03.30 - 12/1 - Oslo

Kenneth
Hei igjen, skulle bare nevne at du imponerer i forhold til tempoet du går gjennom platene på - du har jo snart gjort unna 1/4! Liker spesielt de personlige vinklingene dine mht. hvor og i hvilken situasjon du først hørte albumene - dessuten er det morsomt å les din "videovisjoner". Jeg husker veldig godt hvordan jeg selv skapte musikkvideoer i hodet til de sangene jeg likte best.
10 Mars 2007 - 12.39 - 5/10 - Oslo

John Erik Hembre
det va jo å på tide at gjæsteboka vart oppegående. Jon Arne! Jæmmesia di e bra den.så de så
10 Mars 2007 - 19.40 - 11/9 - Stiftstaden

Klm9
Bra hjemmeside Jon Arne. Mye bra lesning.
10 Mars 2007 - 21.17 - 2/10 - Oslo

Kenneth
Dette ble skikkelig bra! Mye av innholdet kjenner jeg jo fra dine gamle sider - men nå har du fått strukturert det hele på en både brukervennlig og ikke minst smakfull måte. Løsningen med rammer gjør det veldig lett å orientere seg, og forsiden ble veldig innbydende. Så da er det bare å promotere sidene, for alt hva det er verdt
10 Mars 2007 - 09.07 - 25/9 - Oslo

Lama
Akk ja. Rune Skullstad? Kippers i Bergen? Jeg har plakat av Bananarama på kjøkkenet mitt og er ikke flau i det hele tatt. Ikke rart Kippers måtte stenge med holdningen du hadde til kundene dine som likte noe annet enn deg selv
10 Mars 2007 - Bergen

kenneth
Flau? Hvorfor det? Og den samlingen det her er tale om inneholder da også en rekke artister og album fra 70-tallet.
2 Mars 2007

Rune Skulstad
A flock of seagulls,Banarama, mm ? Blir du ikke litt flau når du legger ut en slik "samling" til "public display" ??? (Det tror jeg faktisk jeg hadde blitt)Har selv en samling på ca 5000 vinyl LPs + ca 300 7inches.da jeg er -70tall model blir det jo da det som var typisk for "tiden".B.Sabbath-Zeppelin-D-Purple-J.Tull-Bowie-Stones osv osv.MEN poenget er.JEG vet hva jeg selv har og ser faktisk ikke helt vitsen med å legge det ut på nettet.get the point? Det blir liksom litt sånn fetish aktig.Vi samler jo alle på forskjellig musikk,så det er ikke der problemet ligger selv om det du digger ligger "mil etter mil" fra min smak.anyway,vil selfølgelig gi deg ros for en flott hjemmeside.

Rune
27 Februar 2007 - Bergen

Webmaster kommentar   Hei Rune

Jeg burde sikkert vært flau over det. Men samtidig føler jeg for å gi den rosa 80 - talls musikken (og annen musikk) et ansikt. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal være nødt til å hygge seg med den i skjul, som om det var en lyssky virksomhet. Bananarama hører jeg sjelden på. Men som et bidrag til 80 - tallet synes jeg det er greit å ha platene deres i samlingen. Og etter min mening laget både A flock of seagulls og Bananarama flott popmusikk. At du ikke liker de er en helt annen sak. Det er sikkert nok av sider på nettet som omtaler Zeppelin, Jethro Tull m.m. Denne siden er mitt bidrag til 80 - talls popen.

Kristine
Hei! Flott side du har fått snekret sammen - morsomt at du har med personlige meninger i tillegg til alt det objektive! Nå holder jeg på med popquiz-tingen din. 112 band hittil - fryktelig vanskelig. Har holdt på siden onsdag nå! Hvordan er det du har laget den, forresten? (Skjønner at du har brukt exel, men finnes det en guide eller noe?)

Har du forresten fått med deg at det nye albumet til Travis (The Boy With No Name)kommer 7.mai i år? Har hørt en del av sangene, og det er litt mindre rocket/mer moderne, men gleder seg gjør man da uansett! Travis er og blir Travis - uforanderlig på en nytenkende måte. :D
23 Februar 2007 - Fosen

Webmaster kommentar   Takker!

Morsomt om Travis kunne komme med en ny god plate. Jeg er blant de (få) som synes "12 memories" var bra.

Den excel quizen er det ikke jeg som har laget. Svaret finner du bla. her :

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=138&Group=Musikk&ThreadID=979197&Thread=Hvor+mange+artister+klarer+du%3F&Page=4

112 band (uten å jukse) er bra :)

Håvard
Thomas Dolby, har du han, albumet the flat earth er kjempebra. Har kassett fra 80 ettellerannet. Kassett-dekket synger på siste verset, (gammel Rotel) så må prøve å skaffe den igjen.
23 Februar 2007 - Mjøndalen

Webmaster kommentar   Dolby var en av mange snodige framtoninger på 80 - tallet. Låta du leter etter heter "Legal tender" med The B-52`s.

Håvard
Flott å finne andre 80-talls-entusiaster. Syns desverre mange er opptatt av å sverte 80-tallet som det fattigste tiåret i musikkhistorien. Synd for dem som lar seg lede av mainstream-oppfatninger, ære være dem som liker all slags musikk, uten tanke på andre forhold enn hva musikk måtte frambringe av gode følelser!!! Sjekk bandsia mi, bandet heter High Hopes
22 Februar 2007 - Mjøndalen

Webmaster kommentar   Jeg føler vel at 80 - talls musikken har fått et nostalgisk slør hvor det er lov å la seg glede over de gode melodiene og de morsomme påfunnene til bandene på den tiden.

Daniel Andersen
Fantastisk side. Utrolig mye nyttig å hente her. Som tidligere skrevet her står det respekt i arbeidet du har lagt ned her. Gleder meg nesten til jeg får en skoleoppgave der jeg skal skrive om musikk. Tusen takk for en flott site!
6 Februar 2007 - Bergen

Baard Ole
Hei, kom tilfeldig innom sida di for første gang i dag. Skulle lete etter et platacover til ei Pet Shop Boys plate. Ble hengende her i flere timer. Det var bl.a. helt utrolig å lese anmeldelsen din av men without hats - rhythm of youth. Kjente meg så godt igjen. Samtidig begynte jeg å bla litt i platesamlingen min og fant en gammel 12" som jeg har vært veldig glad i: Endgames - med Miracles in my Heart. Ser på Allmusic at de har gitt ut ei plate. Skulle svært gjerne fått tak i den. Noen som kan hjelpe? Kommer til å bruke mye tid her framover. Takk for en utrolig flott side. b
3 Februar 2007 - Ålesund

Webmaster kommentar   "Rhythm of youth" er en godplate ja :)

Gemm.com har albumet "Building beauty" tilgjengelig fra en butikk i England :

http://www1.gemm.com/item/ENDGAMES/BUILDING--BEAUTY/GML597432617/

Jeg har ikke hørt Endgames. Men har singelen "Desire" i samlingen.

Quasipop
Hoy! Dette var virkelig en gjennomarbeidet side! Fantastisk mye bra info å hente! Stå på!
26 Januar 2007 - Bergen

Webmaster kommentar   Takker

Og mer skal det bli. Veldig hyggelig at du liker Latin Quarter. Et flott, men dessverre også avglemt 80 - talls band.

meg
Hei dette er en bra side, jeg driver og skriver om dere på skolen så her kan jeg vel finne en del:)
16 Januar 2007

A Christensen
Stilig side! Utrolig mye bra her. Står respekt av det arbeidet du har lagt ned i dette. Keep up the good work!
10 Januar 2007

Nissa
Hei, veldig fin side! Her står det mye fint! :).Bare lurer på en ting, holder på å skrive en oppgave om selve musikken til Dire Straits, ikke en biografi. Så spørsmålet mitt er: Hvordan type musikk spiller de? Noen kjennetegn?
4 Januar 2007 - oslo

Webmaster kommentar   Hei Nissa

Dire Straits spilte rett fram rock. Inspirasjonskildene for Knopfler og co. var amerikansk country, roots, blues og engelsk pub rock. Noe man hører igjen i Dire Straits` låter. Gitarspillet til Knopfler var inspirert av J.J. Cale, som i disse dager har suksess sammen med Eric Clapton.

Knopfler hadde en slentrende, laid back stil både i gitarspillet og stemmen, som på en måte ble deres kjennemerke.

Marius
Hei!
Har du noen av de gamle norske synthbanda? F.eks Clockwork Orange og Boxbury Beat?
10 Desember 2006 - Oslo

Webmaster kommentar   Dessverre har jeg ikke noe av de bandene i samlinga. Det var vel dessverre få gode norske synthband som klarte å hevde seg på 80 - tallet. a-ha i sin første tid var vel det beste alternativet.

<<< 1 2 3
Du kan søke i gjesteboka etter:
Melding : - Navn : - Alt :
Skriv søketekst: