Skriv innlegg : Søk
Det er nå 165 meldinger i gjesteboka
<<< 1 2 3 4 >>>
Viser meldinger 101 til 150.
SamBell
Som jeg har nevnt før: Imponerende
Har alikevell et par spørsmål.Hvordan kan du ha så mye Steimann-produsert musikk og samtidig mangle Pandoras Box?Ble enda mer overrasket da jeg så du har en del Sisters og Mercy, men mangler Vison Thing der Steinman også har hatt et par fingrer med.
- 18.03 - 21/10

Ole Morten
Under seksjon "Mine album" står nummer 4114 oppført med feil navn
- 18.02 - 15/10 2003 - Orkanger

Lars-Erik
Keep Up The Good Work !!Nydelig platesamling !!
10 Mars 2007 - 01.15 - 11/11 2003

Tor Frode
Imponerende side,og platesamling.Utrolig bra arbeid. Skal nok bruke en god del tid her.Detta var bra !09.00 - 30/12 - Drøbak
10 Mars 2007 - 09.00 - 30/12 2003 - Drøbak

Blekkulf
DET er hva jeg kaller platesamling. Den etterlater et litt shcizo inntrykk, men imponerer i fordomsfrihet og omfang. "100 beste album"-listen er særlig interessant. Mange interessante synspunkter og begrunnelser, og vi deler langt på vei samme musikksmak. Spesielt er det kult at du lar emosjonene, og ikke musikkpolitisk korrekthet, styre listen, og at du - i likhet med meg - har en velutvikla svakhet for 80-tallspop. Gleder meg til fortsettelsen!
10 Mars 2007 - 14.05 - 4/1 2003

Reidar
Har brukt alt for mye tid av arbeidstida mi på å lese hjemmesiden din, kjempeinteressant og imponerende hva du har laget - og kjøpt av CDer mm.Smaken din appelerer også til meg, selv om jeg nok er mer 70-talls enn 80-talls, som du ser ut til å være.Kjøper gjerne en samling med de 100 beste låtene, dersom du bestemmer deg for å gi ut det noen gang.Synes imidlertid at det er litt rart at du som Marc Almond-fan ikke har Tainted Love høyere på lista.
10 Mars 2007 - 17.16 - 6/1

Fat Freddies Cat
Kult med den Queen-gjennomgangen din. Et fantastisk, orginalt og faktisk også nyskapende band, med en kreativ orkan av et midtpunkt i den egentlig undervurderte Freddie Mercury, som så langt ifra bare var en fetladen, hyponotsik, ekshibisjonistisk vokalist med en ufattlig stemme. Han var også - en gang - en av de absolutt mest kreative låtskriverne England har fostra. Jeg er imidlertid ikke enig med deg om ti-på-top-lista. Her er min:1. Fairy feller master stroke. 2. Spread your wings. 3. Good-old-fashion-loverboy. 4. Lily of the valley. 5. You take my breath away. 6.Dont stop me now. 7. Stone cold crazy. 8. Keep yourself alive. 9. March of the black queen. 10. Mother love.

Fortsett det fine arbeidet med siden din !
10 Mars 2007 - 03.30 - 12/1 - Oslo

Kenneth
Hei igjen, skulle bare nevne at du imponerer i forhold til tempoet du går gjennom platene på - du har jo snart gjort unna 1/4! Liker spesielt de personlige vinklingene dine mht. hvor og i hvilken situasjon du først hørte albumene - dessuten er det morsomt å les din "videovisjoner". Jeg husker veldig godt hvordan jeg selv skapte musikkvideoer i hodet til de sangene jeg likte best.
10 Mars 2007 - 12.39 - 5/10 - Oslo

John Erik Hembre
det va jo å på tide at gjæsteboka vart oppegående. Jon Arne! Jæmmesia di e bra den.så de så
10 Mars 2007 - 19.40 - 11/9 - Stiftstaden

Klm9
Bra hjemmeside Jon Arne. Mye bra lesning.
10 Mars 2007 - 21.17 - 2/10 - Oslo

Kenneth
Dette ble skikkelig bra! Mye av innholdet kjenner jeg jo fra dine gamle sider - men nå har du fått strukturert det hele på en både brukervennlig og ikke minst smakfull måte. Løsningen med rammer gjør det veldig lett å orientere seg, og forsiden ble veldig innbydende. Så da er det bare å promotere sidene, for alt hva det er verdt
10 Mars 2007 - 09.07 - 25/9 - Oslo

Lama
Akk ja. Rune Skullstad? Kippers i Bergen? Jeg har plakat av Bananarama på kjøkkenet mitt og er ikke flau i det hele tatt. Ikke rart Kippers måtte stenge med holdningen du hadde til kundene dine som likte noe annet enn deg selv
10 Mars 2007 - Bergen

kenneth
Flau? Hvorfor det? Og den samlingen det her er tale om inneholder da også en rekke artister og album fra 70-tallet.
2 Mars 2007

Rune Skulstad
A flock of seagulls,Banarama, mm ? Blir du ikke litt flau når du legger ut en slik "samling" til "public display" ??? (Det tror jeg faktisk jeg hadde blitt)Har selv en samling på ca 5000 vinyl LPs + ca 300 7inches.da jeg er -70tall model blir det jo da det som var typisk for "tiden".B.Sabbath-Zeppelin-D-Purple-J.Tull-Bowie-Stones osv osv.MEN poenget er.JEG vet hva jeg selv har og ser faktisk ikke helt vitsen med å legge det ut på nettet.get the point? Det blir liksom litt sånn fetish aktig.Vi samler jo alle på forskjellig musikk,så det er ikke der problemet ligger selv om det du digger ligger "mil etter mil" fra min smak.anyway,vil selfølgelig gi deg ros for en flott hjemmeside.

Rune
27 Februar 2007 - Bergen

Webmaster kommentar   Hei Rune

Jeg burde sikkert vært flau over det. Men samtidig føler jeg for å gi den rosa 80 - talls musikken (og annen musikk) et ansikt. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal være nødt til å hygge seg med den i skjul, som om det var en lyssky virksomhet. Bananarama hører jeg sjelden på. Men som et bidrag til 80 - tallet synes jeg det er greit å ha platene deres i samlingen. Og etter min mening laget både A flock of seagulls og Bananarama flott popmusikk. At du ikke liker de er en helt annen sak. Det er sikkert nok av sider på nettet som omtaler Zeppelin, Jethro Tull m.m. Denne siden er mitt bidrag til 80 - talls popen.

Kristine
Hei! Flott side du har fått snekret sammen - morsomt at du har med personlige meninger i tillegg til alt det objektive! Nå holder jeg på med popquiz-tingen din. 112 band hittil - fryktelig vanskelig. Har holdt på siden onsdag nå! Hvordan er det du har laget den, forresten? (Skjønner at du har brukt exel, men finnes det en guide eller noe?)

Har du forresten fått med deg at det nye albumet til Travis (The Boy With No Name)kommer 7.mai i år? Har hørt en del av sangene, og det er litt mindre rocket/mer moderne, men gleder seg gjør man da uansett! Travis er og blir Travis - uforanderlig på en nytenkende måte. :D
23 Februar 2007 - Fosen

Webmaster kommentar   Takker!

Morsomt om Travis kunne komme med en ny god plate. Jeg er blant de (få) som synes "12 memories" var bra.

Den excel quizen er det ikke jeg som har laget. Svaret finner du bla. her :

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=138&Group=Musikk&ThreadID=979197&Thread=Hvor+mange+artister+klarer+du%3F&Page=4

112 band (uten å jukse) er bra :)

Håvard
Thomas Dolby, har du han, albumet the flat earth er kjempebra. Har kassett fra 80 ettellerannet. Kassett-dekket synger på siste verset, (gammel Rotel) så må prøve å skaffe den igjen.
23 Februar 2007 - Mjøndalen

Webmaster kommentar   Dolby var en av mange snodige framtoninger på 80 - tallet. Låta du leter etter heter "Legal tender" med The B-52`s.

Håvard
Flott å finne andre 80-talls-entusiaster. Syns desverre mange er opptatt av å sverte 80-tallet som det fattigste tiåret i musikkhistorien. Synd for dem som lar seg lede av mainstream-oppfatninger, ære være dem som liker all slags musikk, uten tanke på andre forhold enn hva musikk måtte frambringe av gode følelser!!! Sjekk bandsia mi, bandet heter High Hopes
22 Februar 2007 - Mjøndalen

Webmaster kommentar   Jeg føler vel at 80 - talls musikken har fått et nostalgisk slør hvor det er lov å la seg glede over de gode melodiene og de morsomme påfunnene til bandene på den tiden.

Daniel Andersen
Fantastisk side. Utrolig mye nyttig å hente her. Som tidligere skrevet her står det respekt i arbeidet du har lagt ned her. Gleder meg nesten til jeg får en skoleoppgave der jeg skal skrive om musikk. Tusen takk for en flott site!
6 Februar 2007 - Bergen

Baard Ole
Hei, kom tilfeldig innom sida di for første gang i dag. Skulle lete etter et platacover til ei Pet Shop Boys plate. Ble hengende her i flere timer. Det var bl.a. helt utrolig å lese anmeldelsen din av men without hats - rhythm of youth. Kjente meg så godt igjen. Samtidig begynte jeg å bla litt i platesamlingen min og fant en gammel 12" som jeg har vært veldig glad i: Endgames - med Miracles in my Heart. Ser på Allmusic at de har gitt ut ei plate. Skulle svært gjerne fått tak i den. Noen som kan hjelpe? Kommer til å bruke mye tid her framover. Takk for en utrolig flott side. b
3 Februar 2007 - Ålesund

Webmaster kommentar   "Rhythm of youth" er en godplate ja :)

Gemm.com har albumet "Building beauty" tilgjengelig fra en butikk i England :

http://www1.gemm.com/item/ENDGAMES/BUILDING--BEAUTY/GML597432617/

Jeg har ikke hørt Endgames. Men har singelen "Desire" i samlingen.

Quasipop
Hoy! Dette var virkelig en gjennomarbeidet side! Fantastisk mye bra info å hente! Stå på!
26 Januar 2007 - Bergen

Webmaster kommentar   Takker

Og mer skal det bli. Veldig hyggelig at du liker Latin Quarter. Et flott, men dessverre også avglemt 80 - talls band.

meg
Hei dette er en bra side, jeg driver og skriver om dere på skolen så her kan jeg vel finne en del:)
16 Januar 2007

A Christensen
Stilig side! Utrolig mye bra her. Står respekt av det arbeidet du har lagt ned i dette. Keep up the good work!
10 Januar 2007

Nissa
Hei, veldig fin side! Her står det mye fint! :).Bare lurer på en ting, holder på å skrive en oppgave om selve musikken til Dire Straits, ikke en biografi. Så spørsmålet mitt er: Hvordan type musikk spiller de? Noen kjennetegn?
4 Januar 2007 - oslo

Webmaster kommentar   Hei Nissa

Dire Straits spilte rett fram rock. Inspirasjonskildene for Knopfler og co. var amerikansk country, roots, blues og engelsk pub rock. Noe man hører igjen i Dire Straits` låter. Gitarspillet til Knopfler var inspirert av J.J. Cale, som i disse dager har suksess sammen med Eric Clapton.

Knopfler hadde en slentrende, laid back stil både i gitarspillet og stemmen, som på en måte ble deres kjennemerke.

Marius
Hei!
Har du noen av de gamle norske synthbanda? F.eks Clockwork Orange og Boxbury Beat?
10 Desember 2006 - Oslo

Webmaster kommentar   Dessverre har jeg ikke noe av de bandene i samlinga. Det var vel dessverre få gode norske synthband som klarte å hevde seg på 80 - tallet. a-ha i sin første tid var vel det beste alternativet.

Bjørn
Dæven døtte, mektig bra saker du har samlet sammen, du har brukt noe tid på dette. Har foreløpig bare skummet gjennom, og er nesten målløs.
22 November 2006 - Melhus

Webmaster kommentar   Hei Bjørn

Takker så mye. Du får ta deg tid en dag eller flere, og hygge deg med artistbiografiene og det andre som er på siden.

Charlotte Sometimes
Veldig fin side. Mye godt stoff. Har du eller noen som leser dette videopptak fra norsk tv på 80-tallet (fortrinnsvis av musikalsk art)? Det var jo diverse programmer med "Z" i navnet, musikkspeilet, natt til 1.mai rock, peters/tommys popshow osv. Har selv klipp en del Top of the pops programmer fra 80-84 + ca 25 av Tommys popshow fra 84. Men skulle gjerne hatt mer. Bytter gjerne.
20 November 2006 - Asker

Webmaster kommentar   Liker navnet ditt Charlotte :) Cure fan?

Jeg har ikke noen av de gamle TV programmene på kassett, men om noen som leser dette har det kan de jo sende mail til meg. Så kan jeg videresende det til deg.

Ellers er youtube.com en plass der det stadig vekk dukker opp interessante TV opptak fra 80 - tallet.

Jeff
Hei, ser du har de fleste Falco albumene, lurer pa hva du syns om disse albumene og artisten generellt? Jeg er stor fan og mener han er en av de absolutt mest undervurderte artister noensinne. Syns tekstene er meget solide med en blanding av flere sprak, og kombinasjonen osterrisk og engelsk flyter sardeles bra. Falco var veldig artikulert, unik, og veldig opptatt av detaljer, virkelig en perfeksjonist, og dette kommer fram i musikken hans dersom man horer pa den.
7 November 2006 - UK

Webmaster kommentar   Falco er absolutt en godgutt. Jeg var stor fan av hans tidlige singler "Der Kommissar" og "Machine Brennt", og albumet "Einzelhaft". Det er masse nostalgi i de låtene. Jeg planlegger ettervert å lage en web side dedikert til Falco.

Hans plater i årene etter "Einzelhaft" er mer variert. Men "Jeanny" er fortsatt like vakker som i 1986.

Merete
Fæncy side :D
6 November 2006 - O'store Trondheim by

Anne og Morten
Hei Jon Arne! Vi kan ikke si noe annet enn imponerende!!! Fy flate for ei dritbra nettside, for å si det rett ut!! Helt toppers, fortsett sånn!
4 November 2006

Helene
Hei broder.
Er stadig innom og leser nye biografier, sist nå om Depeche Mode.

Fremdeles like flott hjemmeside - keep up the good work!
3 November 2006 - Skien

powderdog
Hei igjen!
Var ute å surfet litt igjen, og vips var jeg her igjen. Ville bare gi deg et tips siden jeg var her: Barclay James Harvest har visst ikke fått din fulle oppmerksomhet. Jeg tror jeg vet hvorfor. Etter hva jeg kan se i samlingen din, mangler du et album. Dette albumet har jeg to av etter at jeg var på loppis med samboer og fant en haug vinyl å bla i. Neida, skal ikke selge. Men har plassert dubletten på hytta og måtte jo sjekke kvaliteten da. Og selv om det ikke var så lenge siden sist jeg spilte denne plata ble jeg igjen forundret over hvor mye bedre låtene er her enn på studioalbumene. Hva snakker jeg om ? Jo; Live Tapes. Skaff deg den !

Stå på !
Med ærbødig hilsen Bjørn
31 Oktober 2006

Webmaster kommentar   Hei Powderdog

Du er ikke den første som anbefaler meg den plata. Så den må nok i samlingen ettervert. Siste anskaffelse var for noen uker siden med "Caught in the Light". Selv mener jeg at BJH får sin velfortjente oppmerksomhet fra meg, da de helt klart er blant artistene jeg spiller mest.

Ingrid
Heij! denne siden var bare perfekt!! jeg er en jente på 13 år som kom borti denne sia da jeg søkte på madonna.
Jeg lette etter stoff om henne til skrive en særoppgave.
Du kan si at da jeg fant denne siden ble det til at jeg baserte mesteparten av oppgaven på infoen jeg fant her. så jeg vil bare takke for en utrolig bra infoside =)
P.S: jeg fikk en 6er =D
11 Oktober 2006 - Sortland

Fornøyd=D
ÅÅÅ, denne siden er helt topp, den kom akuratt da jeg trengte den! jeg har lett veldig mye etter FAKTA OM DEN PERSONEN JEG SKIVER OM, også dukker denne siden opp:D fantastisk side=D beste jeg noen gang har sett! stå på=D=D
6 Oktober 2006

Webmaster kommentar   :))

Hyggelig å høre. Det hadde vært interessant å høre hvilken person / artist det er snakk om :)

simone
Kjempe side! Jeg havnet helt tilfeldig på dette nettstedet da jeg søkte på Depeche Mode. Jeg er helt enig i mange av dine favoritter. :-) Tusen takk for mp3 klippene: Det er morro å høre så mye gamle og nesten glemt låter igjen.
17 September 2006 - Amberg

powderdog
Fantastisk side ! Kanonbra ! Ord blir fattige :) Kjempegøy å lese. En formidabel jobb å grave frem all denne faktaen.
Ville gjerne fortelle deg at Talk Talks It's my mix ikke er en singel, men et album med remixer - utgitt i Italia (muligens også USA). Jeg var heldigvis i Roma våren 85 og fikk rasket med meg et eksemplar :)
Og så lurte jeg på hvordan du kunne utelate Michael Cretü og Gandalf ? Sistnevnte er kanskje litt vel sær, men ikke hjernen bak Sandra, Enigma etc.
Uansett: Takk for at du gjør nettet til et bedre sted å lese !
31 August 2006 - Oslo

Webmaster kommentar   Hei

Takker for svært generøs omtale av sidene mine :) Talk Talk siden er nå justert med denne nye opplysningen. Takk!

Michael Cretu side må jeg nok tygge litt mer på. Selv om jeg ble satt ut første gang jeg hørte "Samurai". Syntes den var knallbra.

Futureline
Heisan.
Vil først om fremst få rose deg for en vanvittig informativ og oversiktlig side, og man vet liksom ikke helt i hvilken ende man skal begynne her, pga mengden og mangfoldet.
Velger allikevel å si noe om Mike Oldfield da jeg selv er veldig glad i mye av materialet hans (og sitter faktisk å hører på tubular bells II i denne stund.lenge siden.).
Jeg får jo i likhet med flere Darkstar magazine, og syns det er mye interessant lesning der, og mye info direkte fra Mike selv.
Nå har det seg jo slik at han har forandret stil ganske radikalt på de siste platene, hvor digitalteknologien har (muligens) tatt litt overhånd, og hvor gitaren har blitt litt mer anonym i lydbildet, til noens glede, men etter mitt inntrykk fleres sorg.
I siste nummer av Darkstar så kommenterer han salget av utstyret sitt, og han har visst nå funnet ut at han vil kjøpe tilbake mye av utstyret han trengte 8 mann til å rydde ut av studioet sitt.
Det kan jo virke som godeste Mike handler i overkant impulsivt innimellom, og det er visst ikke første gang han tar dramatiske valg i livet.
Men, det virker som det planlegges noe bra nå, han virker inspirert (hans eget utsagn), og har i tillegg fått lov av plateselskapet å bruke opp til 3,5 år på den nye plata, så det er kanskje ett vendepunkt i livet hans nå?
Selv er jeg av de som liker veldig godt den litt ambiente delen av katalogen hans, da med Voyager og Songs of Distant earth som knallplater, samt TB I, II og III som andre typer favoritter.
I tillegg har han mye bra ellers også, men jeg var ikke blant de som falt så veldig for de 2 siste utgivelsene hans, syns det er andre som takler den kategorien bedre, for å si det sånn.
Vel, det var bare noen ord om en artist vi begge har vokst opp med, og som jeg inderlig vel håper finner veien tilbake til det kreative hjørnet.
Du får fortsette med det gode arbeidet på siden her, for det er stor og gledelig underholdning for mange dette. :-)
Mvh. fra Futureline (vgd)
28 August 2006 - Oslo

Webmaster kommentar   Hei Futureline. Veldig hyggelig at du stikker innom med ros og interessant info.

Helt enig med deg i at Mikes lek med digitalteknologi ikke er mye å skryte av. Lydbildet blir for tynt og lite engasjerende. Mulig han er inspirert av bla. Depeche Mode, men i den stilen når han dem ikke til knærne.

Tror de fleste som har et forhold til Mike ønsker at han skal finne tilbake til sitt gamle jeg. Og da er et gjenkjøp av det gamle studioutstyre et bra sted å starte.

Tangent
Kjempefin side.
Nå har jeg sitti og mimra til mange av artistene på sidene her mens jeg har kosa meg i timesvis med mye interesant lesing.

Men en ting slår meg.
De fleste "store" instrumentalistene som har påvirket sin samtid og kommende artister innen alle sjangre har fått sin fortjente spalteplass her, men hvor i all verden har det blitt av Tangerine Dream (Christopher Franke, Edgar Froese, Johannes Schmoelling, Peter Baumann og Klaus Schulze)?
Med alle lista i parentes mener jeg medlemmer og ex-medlemmer av TD som har påvirket sin samtid og ettertid ettertrykkelig på lik linje som Pink Floyd, Kraftwerk, Jarre, Vangelis, Oldfield osv osv.
TD startet opp i en periode da Pink Floyd var kult å 'røyke' til og derfor regnet som 'interessant' og 'viktig' musikk i undergrundskulturen som oppstod i Tyskland på slutten av 60 tallet. Det var også den samme kulturen som 'stablet' Kraftwerk (Organisation den gang) på beina og som også var pådriver for 'mesteparten' av den eksperimentelle instrumentale musikkulturen som så dagens lys akkurat da.
Ikke for å virke ufin eller noe, men siden din musikalske interesse favner så mange stilarter og artister, og med en voldsom historisk kunnskap om alle disse artister, ble jeg nesten rystet over at TD ikke hadde sneket seg inn her på noe som helst vis. (Jeg er ikke TD-fan jeg. neeeeeida. nesten ikke : ) )

Men uansett syntes jeg dette var en utrolig god gjennomført side, og jeg kommer til å følge med. Vær sikker.
Thumbs up!
3 Juli 2006 - Tønsberg

Webmaster kommentar   Hei Tangent

Hyggelig melding å få. Og jeg er enig med deg at Tangerine Dream er et viktig og spennende band i musikkhistorien. Og med omtaler av Kraftwerk, Vangelis og Mike Oldfield, er ikke veien lang til Tangerine Dream. Jeg har noen plater med dem, og skulle gjerne hatt flere. Men har vel foreløpig ikke fått den store opplevelsen av det jeg har hørt. Men med "Phaedra" og "Stratosfear" i samlingen ville jeg sikkert skiftet mening.

Tiden vil vise om det blir noen ord om bandet på denne siden. Men jeg ville satt stor pris på om du skrev om en av deres plater på "Lesernes egne anmeldelser". Det ville beriket denne siden.

m:e
Fin website:-)
19 Juni 2006

Ole Henrik
Hei.
Meget bra side, imponerende din kunnskap om musikk.
Fin biografi du har skrevet om Michael Jackson, Ser ut som du har fått med det meste. Må allikevel sette fingerer på noen ting. At Dirty Diana er en hilsen til Diana Ross, er helt feil. Sangen handler om groupies, og spesielt en som fulgte Jackson i lengre tid. Du skriver også at King of pop er en selvtitulert tittel, dette er også feil. Det var Elisabeth Taylor som ved en prisutdeling for første gang introduserte han som "The king of rock, pop and soul" Deretter slang flere magasiner, tv kanaler(MTV)osv seg på tittelen.
Synes også den siste delen fra 2005 og utover, er stort sett basert på rykter og spekulasjoner fra media, noe jeg føler blir litt feil i en biografi. F.eks Jacksons økonomi, selvmordsforsøk og reiligion. Som svoren Jackson fan, føler jeg meg forpliktet til å sette fingeren på disse tingene :)
Ellers en meget bra biografi.

OH
11 Juni 2006 - Oslo

Webmaster kommentar   Hei Ole Henrik

I starten på biografien skriver jeg faktisk det du sier. At det var E. Taylor som kom opp med tittelen "King of Pop". Jeg tror på det du skriver om at "Dirty Diana" handlet om groupies, så det er endret. Resten lar jeg stå.

Jon Arne

Bruce Springsteen fan
Hei.
Kjempefin side.
Digger spesielt låtvalget ditt på "100 utvalgte låter" som tar for seg mange gode 80-talls låter. Men hvor er Bruce Springsteen. Han bør vel kanskje ha vært med her siden han var den totale sjefen gjennom hele åtti-tallet :-)
Please.
8 Juni 2006 - Oslo

Webmaster kommentar   Jeg liker Bruce Springsteen. Særlig hans seneste album "The Rising", "Devils & Dust" og "We shall overcome". Men ikke nok til at jeg orker å ta på meg oppgaven med å lage en skikkelig biografi til siden :)

Kanskje jeg gjør det på et senere tidspunkt.

Mats
Sliter litt med dere som laster ned et par låter, og så regner dere for å være store fan.

Veldig flott arbeid med siden i det siste Jon Arne, du imponerer til stadighet med mye nytt og spennende stoff!
7 Juni 2006

Webmaster kommentar   Takker

For tiden er jeg litt opptatt med et annet prosjekt. Der jeg lager en webside sammen med Steve Byrne fra Freeze Frame. Mannen bak "Foxhole", en av mine favorittlåter :

http://www.musikalske.net/freeze_frame.htm

Michael
Glemte forsåvidt å takke for bandet Big Country! Hadde ikke hørt om dem før jeg kom inn her, og straks jeg sjekket ut "In A Big Country" ble jeg hektet. Jeg begynte å lete etter mer og mer, og er nå en stor fan av bandet (selv om samlingen ikke er noe imponerende - kanskje rundt 24 sanger).

Trist med selvmordet til Stuart Adamson i 2001 også.
30 Mai 2006 - Sortland

Michael
Fantastisk side med mye interessant! Har drømt meg mye bort her etter at siden dukket opp på Google da jeg lette etter R.E.M. biografier.

Keep up the awesome work!!!

Takk for norges sannsynligvis beste musikkside.
25 Mai 2006 - Sortland

Webmaster kommentar   Tusen takk :)

Hyggelige kommentarer som det, er den beste drivkraften jeg har til å holde på med disse sidene.

MichaelJacksonLover
Som stor, stor MJ-fan må jeg bare si at jeg synes du burde hatt Thriller som et utvalgt album.hehe.Det er jo tross alt verdens mest solgte album noensinne og etter min mening også verdens beste!

Har ikke fått sett så mye på sida ennå, men det skal jeg for dette var en stjernebra side!! :D stå på.keep it up ;) Tar garantert turen innom flere ganger.

Hilsen ei som ikke tviler på Michael i det hele tatt ;)

-Belive MJ-
22 Mai 2006

Webmaster kommentar   "Thriller" er absolutt et album som burde hatt mer omtale på denne siden. Et album jeg hadde stor glede av da det kom ut på starten av 80 - tallet.

Tom Erik F.
Heisann!

Du driver fortsatt med siden din ser jeg :)
Hadde du ikke en liste over alle CD/LP'ene dine inne på denne siden?
Hilsen din ekskollega =)
9 Mai 2006 - Ljusdal

Webmaster kommentar   Hei Tom Erik

Håper ting går bra i Sverige. Platesamlingen min finner du under "webmaster" i menyen.

riegelus
Hei,
ved ren og skjær tilfeldighet kom jeg over siden din; "Min musikalske verden". Og må bare si at den er intet mindre enn imponerende, ja grandios! Jo da, Blue Nile, som jeg ser at du spiller, er også et band jeg er veldig glad i. Derimot har jeg nok ikke den samme sansen for Queen.
Men jeg må bare gi deg noen få tips - for jeg ser at du mangler musikk av bl.a. følgende grupper – som samtidig er blant mine klare favoritter:
Renaissance (hvor bl.a. Keith Relf fra Yardbirds og hans kone var sentrale på 70-tallet), It's a beautiful day (70-talls California). Du liker jo Moody Blues, så da tenker jeg at disse må være noe for deg! Du bør også sjekke ut Jon Lord og hans "Sarabande". Jeg er for øvrig 60-talls-freak (kan mye om musikken fra denne tida), - men i dag har elektronika og world-music tatt mer og mer over.
Men mest overrasket ble jeg over at du ikke har en eneste plate av min desidert norske favorittgruppe gjennom de siste 10 åra: Velvet Belly fra Kristiansand. De lager jo bare overjordisk nydelig musikk!
Og som trondhjemmer, hva i all verden mener du med ikke å ha musikken til alldeles utmerkede "Cinque Cento" fra - ja, Trondheim!
Vel, jeg er trønder selv også, men bor i Lillehammer. Og jeg vil bruke en god del tid på siden din i de kommende uker, det er klart. Skal tipse andre musikk-interesserte venner også.
riegelus
5 Mai 2006

Webmaster kommentar   Hei Riegelus

Artig med fyldig svar. Av de du nevner er Jon Lord et navn jeg i lengre tid har tenkt å sjekke ut.

Som Trondheimer har jeg aldri hørt om Cinque Cento. Men kanskje kommer jeg over noe med dem.

Du får spre det glade musikalske budskap på Lillehammer :)

Hilsen Jon Arne

Minna
Hej Hej!!
Åhhh va minnan kjem tebaks når æ sitt å ser på di sia.Kjempebra.(men du vet at æ liker det her,hehe)klem fra "svenskan"
25 April 2006 - Heimdal

haavrdea
veldig bra side mye bra musikk ting.
men biografiene;legg dem i alfabetisk rekkefølge ganske uoversiktelig. gutt 11 med 115 i iq~

Hva er ditt yndlings sang, album?
og en ting til ca hvor lang tid har du brukt på sida?
18 April 2006

Webmaster kommentar   Takker

Har tenkt på å legge dem alfabetisk, men har aldri likt å sortere musikk etter alfabet.

Favorittartist : Mike Oldfield. Album : The Stars we Are - Marc Almond. Favorittlåt : The Safety Dance - Men without Hats

Ola Viken
Jeg er Hooters FAN av rang og kom innpå sia di av den grunn. - men SÅ oppdaget jeg alt det mer her. Dette er nok det ypperste av informasjon fra den tiden jeg selv brukte 10 timer av dagen på å høre musikk fra soundblasteren!
Veldig bra jobb gjort!!
31 Mars 2006 - Surnadal

Trym-Andre Nordsveen
Kul web side, likte spesielt mannfred manns earth band siden. Har vært fan siden 1975 og da var jeg tre år. Gleder meg til å lese mere.
Stå på
28 Mars 2006 - Lørenskog

Webmaster kommentar   Spilte faktisk 3 plater med dem igår (Watch, Angel Station og Chance) men har ikke skaffet meg den siste "2006". "Soft Vengeance" er en veldig bra plate som anbefales. Også "Plain Music".

Forøvrig håper jeg noen tar utfordringen om å skrive plateanmeldelser. Om det er en Manfred Mann plate, eller noen helt annet.

<<< 1 2 3 4 >>>
Du kan søke i gjesteboka etter:
Melding : - Navn : - Alt :
Skriv søketekst: