Skriv innlegg : Søk
Det er nå 63 meldinger i gjesteboka
<<< 1 2
Viser meldinger 51 til 63.
Geir Åge
Denne artikkelen om Wall of Voodoo kommer jeg stadig tilbake til. Veldig bra om et bra band med tidenes gitarist.
11 Januar 2009 - Hokksund

Åse og Gudmund
Imponerende samling av god og mindre god lyd :) - vi e ailldeles implodert. Fortsett det gode arbeid kompis!
23 November 2008 - Trondheim

Trond A
Meget bra hjemmeside :-) Skal benytte denne aktivt. Mye flott info., Go'on!!:-)
21 Oktober 2008

Webmaster kommentar   Hyggelig. Og mere skal det bli :)

Knut
"James Paul McCartney vokste opp i Liverpool i et middelklasse strøk med sine foreldre Jim og Mary. Faren jobbet i ull industrien, mens moren var livmor." Finn én feil! ;)
23 September 2008 - Gjøvik

Webmaster kommentar   Hei Knut.
Brukte faktisk litt tid på å finne ut hva feilen bestod i. Jordmor var det meningen at det skulle stå. Hennes livmor er nok ikke av så stor interesse :)

Michael Nielsen
til alle queen fan i norge idag er det freddie sin bursdag. Hadde han bare været iblant oss,
5 September 2008 - Hammerfest

Martin S
Fantastisk arbeid du har gjort på denne siden. Utrolig mye interessant informasjon du har fått ned her. Fortsett med det gode arbeidet!
21 Juni 2008

Svein S
Hei Jon Arne fant akkurat denne siden på Kvasir da jeg søkte etter musikk sider :-)Du har sannelig gjort en bra jobb her etter hva jeg kan se så langt. Har selv akkurat startet en side der jeg gjør noe av det samme, anmelder Artister CD og musikk DVD. Tar meg den frihet å linke til deg der hvis du ikke har mye imot det.
18 Mai 2008 - Sandane, Norway

Webmaster kommentar   Bare link ivei.

Anmeldelser av plater har jeg ikke gjort på lang tid, da jeg prioriterer biografiene. Men time will show hva jeg finner på.

Tore
Ja her har du sannelig brukt mye tid og ressurser Jon Arne. Dette er jo helt utrolig. Masse info som jeg ikke visste. Jeg må sette av mer tid til å se på materialet. Fantastisk! Keep up the good work :)
15 Mai 2008 - Trondheim

Webmaster kommentar   Takker Tore

Du får sette av en time eller ti. Det står noen ord om Mike Oldfield også. Kanskje det kan inspirere deg til å investere i noen flere album med ham. Men "Light+shade" kan du hoppe lett over :)

Maiden
Hei bra side!! imponerende arbeid dette her, men jeg skulle gjerne sett en Iron Maiden her de rocker rått!! Men stå på med det gode arbeidet :P
8 Mai 2008 - Hakadal

Erik J.
Bra side, musikken er helt i tråd med min egen smak. Av den grunn savner jeg noe om grupper som ELP, Steve Harley & Cockney Rebel samt Deaf School. Er noen av 70-talls gruppene som jeg fremdeles setter stor pris på. Er dette grupper du har noe forhold til ? Fortsett med det gode arbeidet du allerede har startet.
22 Mars 2008 - Nittedal

Webmaster kommentar   Takker

Jeg har et godt forhold til både ELP og Steve Harley. Kjøpte meg nettopp "Human menagerie" med sistnevnte, som jeg liker veldig godt. Den er variert, og litt teatralsk slik jeg liker. "Sebastian" er en kjempelåt. Deaf School har jeg ikk hørt, men Madness produsent Clive Langer spilte der. Også en Rob Dickins som senere er blitt manager for mange kjente band, var knyttet til dem.

bente f andersen
Fantastisk fin hjemmeside, imponerende faktisk! Jeg fant den da jeg leita etter info på nettet om Selling england by the pound m. Genesis Har hørt på og elsket den plata i 30 år,. men sliti med teksten, og der fant jeg en flott beskrivelse fra deg. Tusen takk !
6 Februar 2008 - skien

Webmaster kommentar   Takker

Jeg vet ikke om du også var innom Genesis siden på jonarne.net Uansett er det en biografi jeg ikke er helt fornøyd med, da den er mangelfull i forhold til Genesis` lange og spennende historie. Men dette planlegger jeg å gjøre noe med etterhvert. Og ja. "Selling.." er et flott album.

Trond Holen
Fantastisk og imponerende side. Her er jo et hav av informasjon for en musikkentusiast.
Jeg tar av meg hatten for deg.
Stå på
24 Januar 2008 - Bergen

Webmaster kommentar   Takker takker :) Alltid hyggelig med skryt. Jeg håper sidene kan være inspirerende for folk som er glad musikk.

Unn L. M
hei, du er kjempedyktig på dette. Imponerende!
21 Januar 2008 - Trondheim

<<< 1 2
Du kan søke i gjesteboka etter:
Melding : - Navn : - Alt :
Skriv søketekst: