Skriv innlegg : Søk
Det er nå 119 meldinger i gjesteboka
<<< 1 2 3 >>>
Viser meldinger 51 til 100.
Åse og Gudmund
Imponerende samling av god og mindre god lyd :) - vi e ailldeles implodert. Fortsett det gode arbeid kompis!
23 November 2008 - Trondheim

Trond A
Meget bra hjemmeside :-) Skal benytte denne aktivt. Mye flott info., Go'on!!:-)
21 Oktober 2008

Webmaster kommentar   Hyggelig. Og mere skal det bli :)

Knut
"James Paul McCartney vokste opp i Liverpool i et middelklasse strøk med sine foreldre Jim og Mary. Faren jobbet i ull industrien, mens moren var livmor." Finn én feil! ;)
23 September 2008 - Gjøvik

Webmaster kommentar   Hei Knut.
Brukte faktisk litt tid på å finne ut hva feilen bestod i. Jordmor var det meningen at det skulle stå. Hennes livmor er nok ikke av så stor interesse :)

Michael Nielsen
til alle queen fan i norge idag er det freddie sin bursdag. Hadde han bare været iblant oss,
5 September 2008 - Hammerfest

Martin S
Fantastisk arbeid du har gjort på denne siden. Utrolig mye interessant informasjon du har fått ned her. Fortsett med det gode arbeidet!
21 Juni 2008

Svein S
Hei Jon Arne fant akkurat denne siden på Kvasir da jeg søkte etter musikk sider :-)Du har sannelig gjort en bra jobb her etter hva jeg kan se så langt. Har selv akkurat startet en side der jeg gjør noe av det samme, anmelder Artister CD og musikk DVD. Tar meg den frihet å linke til deg der hvis du ikke har mye imot det.
18 Mai 2008 - Sandane, Norway

Webmaster kommentar   Bare link ivei.

Anmeldelser av plater har jeg ikke gjort på lang tid, da jeg prioriterer biografiene. Men time will show hva jeg finner på.

Tore
Ja her har du sannelig brukt mye tid og ressurser Jon Arne. Dette er jo helt utrolig. Masse info som jeg ikke visste. Jeg må sette av mer tid til å se på materialet. Fantastisk! Keep up the good work :)
15 Mai 2008 - Trondheim

Webmaster kommentar   Takker Tore

Du får sette av en time eller ti. Det står noen ord om Mike Oldfield også. Kanskje det kan inspirere deg til å investere i noen flere album med ham. Men "Light+shade" kan du hoppe lett over :)

Maiden
Hei bra side!! imponerende arbeid dette her, men jeg skulle gjerne sett en Iron Maiden her de rocker rått!! Men stå på med det gode arbeidet :P
8 Mai 2008 - Hakadal

Erik J.
Bra side, musikken er helt i tråd med min egen smak. Av den grunn savner jeg noe om grupper som ELP, Steve Harley & Cockney Rebel samt Deaf School. Er noen av 70-talls gruppene som jeg fremdeles setter stor pris på. Er dette grupper du har noe forhold til ? Fortsett med det gode arbeidet du allerede har startet.
22 Mars 2008 - Nittedal

Webmaster kommentar   Takker

Jeg har et godt forhold til både ELP og Steve Harley. Kjøpte meg nettopp "Human menagerie" med sistnevnte, som jeg liker veldig godt. Den er variert, og litt teatralsk slik jeg liker. "Sebastian" er en kjempelåt. Deaf School har jeg ikk hørt, men Madness produsent Clive Langer spilte der. Også en Rob Dickins som senere er blitt manager for mange kjente band, var knyttet til dem.

bente f andersen
Fantastisk fin hjemmeside, imponerende faktisk! Jeg fant den da jeg leita etter info på nettet om Selling england by the pound m. Genesis Har hørt på og elsket den plata i 30 år,. men sliti med teksten, og der fant jeg en flott beskrivelse fra deg. Tusen takk !
6 Februar 2008 - skien

Webmaster kommentar   Takker

Jeg vet ikke om du også var innom Genesis siden på jonarne.net Uansett er det en biografi jeg ikke er helt fornøyd med, da den er mangelfull i forhold til Genesis` lange og spennende historie. Men dette planlegger jeg å gjøre noe med etterhvert. Og ja. "Selling.." er et flott album.

Trond Holen
Fantastisk og imponerende side. Her er jo et hav av informasjon for en musikkentusiast.
Jeg tar av meg hatten for deg.
Stå på
24 Januar 2008 - Bergen

Webmaster kommentar   Takker takker :) Alltid hyggelig med skryt. Jeg håper sidene kan være inspirerende for folk som er glad musikk.

Unn L. M
hei, du er kjempedyktig på dette. Imponerende!
21 Januar 2008 - Trondheim

M@rtin
Hei! Satte meg i mimrehjørnet i går, og kom over en halvveis glemt 80-tallsperle; "Smalltown Boy". Er egentlig for ung til å huske om det var noen stor hit her hjemme (var den det?). Har kjøpt endel 80-talls samlinger opp igjennom åra, og den er ikke med på noen av dem. Det burde den selvsagt vært.
Blei uansett nysgjerig og kom tilfeldigvis over sida di. Her fant jeg det jeg leita etter, og mere til. Takk skal du ha, detta var rett og slett imponerende! Kommer nok til å bruke noen timer her framover.
10 Januar 2008

Rene
Hei.ved du hvor det går at få tag på Smokie kassett,CD,LP der hedder Chasing Shadows Norsk utgivelse.Stageway Records.
Også Al Barton CD, Kassett, Precious fra Stageway Records.
CDSINGLER.KASSETT med Smokie
9 Desember 2007 - Danmark

Webmaster kommentar   Fun records har den til en grei pris :

http://www1.gemm.com/item/SMOKIE/CHASING--SHADOWS/GML821713943/

Den formidles gjennom Gemm.com

steinar andersen
fantastisk sie. :) imponerende
4 November 2007 - storslett

Frank Antonsen
Bra side Mr. M. Dette krever sin mann!
28 Oktober 2007 - Ranheim

Webmaster kommentar   Hyggelig Mr. Cure. Og takk for sist. Håper du lærte noe du ikke visste fra før, om mulig :)

Geir T
Dette var en utrolig bra side!!!Jeg satt lenge å mimret over alle disse utrolige 80 tallsbandene:Mange var glemt(bør kanskje forbli glemt?)og noen huskes som friske pust.Takk for en fin side.
24 Oktober 2007 - Sandvika

Eva
Hei. jeg leter etter sangene til Shatoo. Kom over denne siden.Har du noen ide om hvor jeg kan lete, eller kan du hjelpe??
Eva
23 Oktober 2007

Webmaster kommentar   Recordworld på Sandnes har LPen "A true story" til en billig penge. Der bandets største hits er å finne. Om du skal ha den på cd må du ut med adskillig mer.

Lykke til i jakten på de norske popgutta

Bente
Jeg ble kanskje født i 1992,året etter Freddie Mercury døde.Men jeg elsker uansett Queen-musikken.Og Pappa er EN stort fan av dem.Så det var sånn jeg fikk høre om Queen.Og jeg er like glad hver gang jeg og pappa sitter og hører på queen i bilen:)
5 September 2007 - Bjugn

Webmaster kommentar   Morsomt å høre. Queen er utvilsomt tidløs musikk som vil fortsette å fenge musikkinteresserte enten man er 15 eller 50.

Robert Hervik
Dette var kjempebra!!! Masse mimring her :) Jeg mener jeg ikke så noe om Tom Petty og Traveling Wilbury's her, men det var også helt på slutten, og ikke pop-musikk.
Flott arbeid du har gjort her :)
29 August 2007 - Steinkjer

Webmaster kommentar   Takker! Tom Petty har jeg de fleste platene av uten å være fan. Travelling Wilburys har jeg spilt mye opp gjennom årene. Musikk som de fleste liker, noe topplasseringen på VG lista nylig er et bevis på.

Var du på Steinkjer festivalen? Jeg tenkte å dra oppover, men endte på hyttetur istedet.

Rune42
Takk for titten. Dette var en skikkelig forseggjort musikkside. Jeg savner kun et band. Hvorfor har du ikke tatt med It's immaterial sitt album "Life,s hard and then you die" fra 1986? Tror ikke den solgte i bøtter og spann, men platen fikk mega kritikk (sjekk itunes). Og forresten: Hvor er alle damene? Det må da ha vært flere enn Annie Lennox og Laura Anderson som bidro med fine plater i dette tiåret?
19 August 2007 - Oslo

Webmaster kommentar   Takker

"Life`s hard and then you die" er utvilsomt en av de beste platene som er laget. En snodig greie med mange referanser. "Ed`s Funky diner", "Driving away from home", "The sweet life" er tre flotte låter fra den platen. Jeg har laget en side dedisert til bandet : http://www.musikalske.net/its_immaterial/its_immaterial.htm

Og med tiden håper jeg å få anmeldt platen med det merkelige navnet, slik den fortjener.

80-talls damer er jeg nok litt dårlig på.

Terje
Kjempeside dette her sjølv om eg størst fan av 70 talet, ein del av artistane hadde også gode tider på 80talet.
18 Juli 2007 - Årdal

Terje
hva vet du om U2 og røtter tilbake til blues ? på forhånd Takk :)
2 Juni 2007 - Kirkenes

Webmaster kommentar   Hei Terje

Her og der har jeg lest at gutta i U2 har vært inspirert av band som Beatles, The Who, Television, Patti Smith, The Clash, The Ramones m.m. Men noen blues inspirasjon har jeg ikke kommet over. U2 kom sammen i en tid der pønken var det store, og gutta var nok først og fremst inspirert av den, i tillegg til litt eldre britiske rockeband.

Men på "Rattle & Hum" virket det som om de ihvertfall var inspirert av B.B. King og hans blues. Men den plata var vel en mer generell hyllest til den amerikanske musikktradisjonen som de oppdaget i forbindelse med innspillingen av "The Unforgettable fire" og "The Joshua tree".

oleguten
hei . enorm biografi om min helt Neil Young. har dere stoff om stevie ray vaughan og the band ???? keep up the good work !!!!!!!
25 April 2007 - tysnes

Webmaster kommentar   Det er nå bare meg her da :)

Stevie Ray Vaughan har jeg dessverre ingenting om, utover hans deltakelse på "Let`s dance" plata med David Bowie. Trist at han forsvant så alt for tidlig.

June og Karine
Kjempe sie! Masse kjente gamle låter som dukket opp etter å ha tatt en titt på sidene dine :)
24 April 2007

Kjartan
Flott biografi om Manfred Mann´s Earth Band.Vi skal ha utendørs konsert med dem, sammen med Postgirobygget 9.Juni.Trengte litt info om manfred Mann, det fikk jeg jo på din fantastiske side, som øyeblikkelig bla lagt til i favorittene!
22 April 2007

Martin
Denne siden er sinnsykt god! Credz!!!

Jeg holder på med musikk stil og jeg skal ha 6'er! Og infoen din om Marillion hjalp sinnsykt! Tusen Takk!!


Elsker DT og Marillion!!!
10 April 2007 - Bergen

Geir
Fant denne siden helt tilfeldig 1 påskedag 2007 på jobb. I påsken er det stort sett stille, ( og nokså kjedelig ), men her fant jeg lesestoff som er rene historieundervisningen. Har lest i timesvis og kommer til å lese i timesvis. Gleder meg!
8 April 2007 - Oslo og Brumunddal

toogsøttimodell
Kjempebra side, kom over den helt tilfeldig og ble sittende utover natten.Faktisk interessant å høre på låtene jeg ikke har hørt før i håp om å få "kicket":-)
7 April 2007 - Okka by på vestlandet

Nicolas Holda
Kul side !! Det som manglet er litt om Aerosmith og Iron Maiden og litt sånn men ellers drit bra side
26 Mars 2007

Webmaster kommentar   Iron Maiden spilte jeg senest i forgårs, uten at jeg regner meg som fan. Noen burde kanskje samlet metal banda fra 80 - tallet og presentert dem på en nettside. Det tror jeg kunne blitt bra.

René
Siden din ble plassert i favoritter med en gang. For her var det mye jeg vil titte nermere på, når jeg får tid
22 Mars 2007 - Ål

jeinta
dette var en kjempe flott side=D
liker spesielt tekstlinja på framsiden, og queen biografien:) var bare helt genialt!!
keep on the good work!
20 Mars 2007 - Nord - T

Webmaster kommentar   Veldig hyggelig at du liker tekstlinjene jeg legger ut. Om du har tips til gode tekster, er det bare å sende meg en mail.

jonarne@multinet.no

Erik
Sinnsykt bra biografi om Queen!!!!
17 Mars 2007 - Tynset

Webmaster kommentar   Tusen takk :)

Justeringer i gjesteboka.
Programmet som jeg bruker til denne gjesteboka inneholder en funksjon som gjør at de eldste innleggene blir slettet etter en viss tid.

Dette var jeg ikke klar over. Heldigvis har jeg back up av gjesteboka, så jeg velger derfor å legge innleggene som er slettet tilbake i boka.

Dessverre klarer jeg ikke å legge dem der de hører hjemme tidsmessig, så derfor havner de først. Uten at det vel egentlig har så mye å si.

10 Mars 2007 - Webmaster - Trondheim

Inge Hetland
Fantastisk flott side! Ser du har store likheter med min far når det gjelder musikkpreferanser,dog mye mer omfattende på alle måter. Ut i fra smaken din er kanskje Belle & Sebastian et band fra nyere tid du bør sjekke ut.

Anyway,keep up the good work!
10 Mars 2007 - 23 April 2004

Nesoddgutt
Tusen takk for stor hjelp med Musikkoppgave om Genesis.Dette var en utrolig bra og imponerende side. virkelig cool!

Webmaster kommentar : Kjempegøy at siden min kan være til hjelp. Jeg satser på å gi en oversiktelig informasjon om biografien og diskografien til artisten jeg omtaler.
10 Mars 2007 - 22 April 2004

Kenneth
Fin gjennomgang av Blondie, Jon Arne - dessuten morsomt å se at vi (for en gangs skyld?) er helt enige i rangeringen av et bands plater :)
10 Mars 2007 - 22 April 2004 - Oslo

Daisy Chain
Flott side!Meget imponert!Stå på!!!
10 Mars 2007 - 13 April 2004 - Oslo

Davblid
Fin hjemmeside Jon Arne!Godt jobbet ;)

PS! men jeg har mange flere Depeche Mode-plater enn deg!
10 Mars 2007 - 30 Mars 2004 - Oslo

Jan Egil
Jøsseball, Jon Arne!Dekk sitt og lage hjemmeside!Bra utført, informativ og bra. Morsomt å se hva du har for slags hemmeligheter i samlinga di.Mye jeg var enig i, og sikkert minst like mye jeg *ikke* var enig i :-)

Vi hørs.
10 Mars 2007 - 23 Mars 2004 - Rett nedi gata

Bjøro Per Helgeson Røyset
Heisann !Fantastisk flott side dette her, fann ut at vi har masse av dei samme musikk interessene, samler sjølv på cd'er og har litt over 600 stk :-DMen, det blir så ubetydelig lite i forhold til din samling !

Du har vel ikkje nokon The Beatles cd'er som du vil selge til meg ?

helsing Bjøro
10 Mars 2007 - 22 Mars 2004 - Hareid

Bjørn
Utrolig fin hjemmeside, hvor du må ha lagt ned timevis med arbeid. Et par ting kan vi slå fast: Vi har ikke samme musikksmak(selv om det var en hel del jeg likte også, og masse jeg aldri har hørt om) og du har en mye større samling enn meg. Har nermere 2000 CD plater, men når ikke opp til deg. Lykke til videre med hjemmesida di. Jeg er forøvrig BiskLimpit på VGD.
10 Mars 2007 - 15.08 - 21/3 2004 - USA

Helene
Hei broder.Hadde skrevet noe lengre, men så mistet jeg det.Flott side!! Er blitt inspirert, så snart jeg får bedre tid sender jeg min egen 100 på topp-låtliste.(Har begynt på den).

Hilsen Helene
10 Mars 2007 - 18.12 - 8/3 - Skien

Sonja
Hei Jon Arne ! For en flott side du har!! Kjekt å se at Chris de Burgh var blandt dine favorittartister.Gleder meg til det nye albumet hans.
10 Mars 2007 - 14.40 - 7/3 2004

ToyBoy
Kom tilfeldig over sia di. Må si di har virkelig lagt sjela di i denne sia. Satt med laptopen på fanget i senga og gikk igjennom Top-100 singel lista di.Har mange gode minner ifra en del av sangene, og det var artig å fa litt bakgrunns info om låtene. Stå på
10 Mars 2007 - 12.19 - 6/3 2004 - Oslo

Pål aka Hårteigen
Denne gangen tar jeg av meg hatten for deg, Jon Arne Imponerende innsats med flott resultat. Er innom dann og vann både til lyst (lesing av plateanmeldelser) og arbeid (scrolling av platesamlingen). Bravo
10 Mars 2007 - 19.01 - 3/3 2004

Kenneth
Gratulerer med 100 beste plater i mål - synd om du slutter å anmelde plater nå ettersom omtalene dine bare blir grundigere og grundigere og bedre og bedre!
10 Mars 2007 - 11.27 - 2/3

Gunnar Haarberg
HEI JOn!!Æ e bare imponert over hjemmesia di!!Både æ å PC`n ble svett over lista med lp å cd!!Æ har no sett litt før å, men no e æ inn heimefra.Sitt no mest å scanne boliguide æ da, trur æ bli gal!!Du e flink med hjemmesider ja.hei på dæ!!
10 Mars 2007 - 23.32 - 8/2 2004 - Trondheim

Pål
Hei Jon Arne. Du imponerer fortsatt med fyldige oppdateringer av siden. Ikke rart Gunnhild kaller seg "dataenke" Bra jobbet, håper det neste prosjektet blir "metalworld
10 Mars 2007 - 19.13 - 28/1 2004

Lars-Erik
Hei igjen !.og gratulerer med en fin oppdatering.Sidene har blitt kjempe bra !Likte spesiellt godt siden med singler og at du hadde lagt inn mp3 klipp også. Morro og høre gamle låter igjen
10 Mars 2007 - 04.25 - 1/12 2003 - Halden

<<< 1 2 3 >>>
Du kan søke i gjesteboka etter:
Melding : - Navn : - Alt :
Skriv søketekst: