Skriv innlegg : Søk
Det er nå 192 meldinger i gjesteboka
<<< 1 2 3 4 >>>
Viser meldinger 51 til 100.
bente f andersen
Fantastisk fin hjemmeside, imponerende faktisk! Jeg fant den da jeg leita etter info på nettet om Selling england by the pound m. Genesis Har hørt på og elsket den plata i 30 år,. men sliti med teksten, og der fant jeg en flott beskrivelse fra deg. Tusen takk !
6 Februar 2008 - skien

Webmaster kommentar   Takker

Jeg vet ikke om du også var innom Genesis siden på jonarne.net Uansett er det en biografi jeg ikke er helt fornøyd med, da den er mangelfull i forhold til Genesis` lange og spennende historie. Men dette planlegger jeg å gjøre noe med etterhvert. Og ja. "Selling.." er et flott album.

Trond Holen
Fantastisk og imponerende side. Her er jo et hav av informasjon for en musikkentusiast.
Jeg tar av meg hatten for deg.
Stå på
24 Januar 2008 - Bergen

Webmaster kommentar   Takker takker :) Alltid hyggelig med skryt. Jeg håper sidene kan være inspirerende for folk som er glad musikk.

Unn L. M
hei, du er kjempedyktig på dette. Imponerende!
21 Januar 2008 - Trondheim

M@rtin
Hei! Satte meg i mimrehjørnet i går, og kom over en halvveis glemt 80-tallsperle; "Smalltown Boy". Er egentlig for ung til å huske om det var noen stor hit her hjemme (var den det?). Har kjøpt endel 80-talls samlinger opp igjennom åra, og den er ikke med på noen av dem. Det burde den selvsagt vært.
Blei uansett nysgjerig og kom tilfeldigvis over sida di. Her fant jeg det jeg leita etter, og mere til. Takk skal du ha, detta var rett og slett imponerende! Kommer nok til å bruke noen timer her framover.
10 Januar 2008

Rene
Hei.ved du hvor det går at få tag på Smokie kassett,CD,LP der hedder Chasing Shadows Norsk utgivelse.Stageway Records.
Også Al Barton CD, Kassett, Precious fra Stageway Records.
CDSINGLER.KASSETT med Smokie
9 Desember 2007 - Danmark

Webmaster kommentar   Fun records har den til en grei pris :

http://www1.gemm.com/item/SMOKIE/CHASING--SHADOWS/GML821713943/

Den formidles gjennom Gemm.com

steinar andersen
fantastisk sie. :) imponerende
4 November 2007 - storslett

Frank Antonsen
Bra side Mr. M. Dette krever sin mann!
28 Oktober 2007 - Ranheim

Webmaster kommentar   Hyggelig Mr. Cure. Og takk for sist. Håper du lærte noe du ikke visste fra før, om mulig :)

Geir T
Dette var en utrolig bra side!!!Jeg satt lenge å mimret over alle disse utrolige 80 tallsbandene:Mange var glemt(bør kanskje forbli glemt?)og noen huskes som friske pust.Takk for en fin side.
24 Oktober 2007 - Sandvika

Eva
Hei. jeg leter etter sangene til Shatoo. Kom over denne siden.Har du noen ide om hvor jeg kan lete, eller kan du hjelpe??
Eva
23 Oktober 2007

Webmaster kommentar   Recordworld på Sandnes har LPen "A true story" til en billig penge. Der bandets største hits er å finne. Om du skal ha den på cd må du ut med adskillig mer.

Lykke til i jakten på de norske popgutta

Bente
Jeg ble kanskje født i 1992,året etter Freddie Mercury døde.Men jeg elsker uansett Queen-musikken.Og Pappa er EN stort fan av dem.Så det var sånn jeg fikk høre om Queen.Og jeg er like glad hver gang jeg og pappa sitter og hører på queen i bilen:)
5 September 2007 - Bjugn

Webmaster kommentar   Morsomt å høre. Queen er utvilsomt tidløs musikk som vil fortsette å fenge musikkinteresserte enten man er 15 eller 50.

Robert Hervik
Dette var kjempebra!!! Masse mimring her :) Jeg mener jeg ikke så noe om Tom Petty og Traveling Wilbury's her, men det var også helt på slutten, og ikke pop-musikk.
Flott arbeid du har gjort her :)
29 August 2007 - Steinkjer

Webmaster kommentar   Takker! Tom Petty har jeg de fleste platene av uten å være fan. Travelling Wilburys har jeg spilt mye opp gjennom årene. Musikk som de fleste liker, noe topplasseringen på VG lista nylig er et bevis på.

Var du på Steinkjer festivalen? Jeg tenkte å dra oppover, men endte på hyttetur istedet.

Rune42
Takk for titten. Dette var en skikkelig forseggjort musikkside. Jeg savner kun et band. Hvorfor har du ikke tatt med It's immaterial sitt album "Life,s hard and then you die" fra 1986? Tror ikke den solgte i bøtter og spann, men platen fikk mega kritikk (sjekk itunes). Og forresten: Hvor er alle damene? Det må da ha vært flere enn Annie Lennox og Laura Anderson som bidro med fine plater i dette tiåret?
19 August 2007 - Oslo

Webmaster kommentar   Takker

"Life`s hard and then you die" er utvilsomt en av de beste platene som er laget. En snodig greie med mange referanser. "Ed`s Funky diner", "Driving away from home", "The sweet life" er tre flotte låter fra den platen. Jeg har laget en side dedisert til bandet : http://www.musikalske.net/its_immaterial/its_immaterial.htm

Og med tiden håper jeg å få anmeldt platen med det merkelige navnet, slik den fortjener.

80-talls damer er jeg nok litt dårlig på.

Terje
Kjempeside dette her sjølv om eg størst fan av 70 talet, ein del av artistane hadde også gode tider på 80talet.
18 Juli 2007 - Årdal

Terje
hva vet du om U2 og røtter tilbake til blues ? på forhånd Takk :)
2 Juni 2007 - Kirkenes

Webmaster kommentar   Hei Terje

Her og der har jeg lest at gutta i U2 har vært inspirert av band som Beatles, The Who, Television, Patti Smith, The Clash, The Ramones m.m. Men noen blues inspirasjon har jeg ikke kommet over. U2 kom sammen i en tid der pønken var det store, og gutta var nok først og fremst inspirert av den, i tillegg til litt eldre britiske rockeband.

Men på "Rattle & Hum" virket det som om de ihvertfall var inspirert av B.B. King og hans blues. Men den plata var vel en mer generell hyllest til den amerikanske musikktradisjonen som de oppdaget i forbindelse med innspillingen av "The Unforgettable fire" og "The Joshua tree".

oleguten
hei . enorm biografi om min helt Neil Young. har dere stoff om stevie ray vaughan og the band ???? keep up the good work !!!!!!!
25 April 2007 - tysnes

Webmaster kommentar   Det er nå bare meg her da :)

Stevie Ray Vaughan har jeg dessverre ingenting om, utover hans deltakelse på "Let`s dance" plata med David Bowie. Trist at han forsvant så alt for tidlig.

June og Karine
Kjempe sie! Masse kjente gamle låter som dukket opp etter å ha tatt en titt på sidene dine :)
24 April 2007

Kjartan
Flott biografi om Manfred Mann´s Earth Band.Vi skal ha utendørs konsert med dem, sammen med Postgirobygget 9.Juni.Trengte litt info om manfred Mann, det fikk jeg jo på din fantastiske side, som øyeblikkelig bla lagt til i favorittene!
22 April 2007

Martin
Denne siden er sinnsykt god! Credz!!!

Jeg holder på med musikk stil og jeg skal ha 6'er! Og infoen din om Marillion hjalp sinnsykt! Tusen Takk!!


Elsker DT og Marillion!!!
10 April 2007 - Bergen

Geir
Fant denne siden helt tilfeldig 1 påskedag 2007 på jobb. I påsken er det stort sett stille, ( og nokså kjedelig ), men her fant jeg lesestoff som er rene historieundervisningen. Har lest i timesvis og kommer til å lese i timesvis. Gleder meg!
8 April 2007 - Oslo og Brumunddal

toogsøttimodell
Kjempebra side, kom over den helt tilfeldig og ble sittende utover natten.Faktisk interessant å høre på låtene jeg ikke har hørt før i håp om å få "kicket":-)
7 April 2007 - Okka by på vestlandet

Nicolas Holda
Kul side !! Det som manglet er litt om Aerosmith og Iron Maiden og litt sånn men ellers drit bra side
26 Mars 2007

Webmaster kommentar   Iron Maiden spilte jeg senest i forgårs, uten at jeg regner meg som fan. Noen burde kanskje samlet metal banda fra 80 - tallet og presentert dem på en nettside. Det tror jeg kunne blitt bra.

René
Siden din ble plassert i favoritter med en gang. For her var det mye jeg vil titte nermere på, når jeg får tid
22 Mars 2007 - Ål

jeinta
dette var en kjempe flott side=D
liker spesielt tekstlinja på framsiden, og queen biografien:) var bare helt genialt!!
keep on the good work!
20 Mars 2007 - Nord - T

Webmaster kommentar   Veldig hyggelig at du liker tekstlinjene jeg legger ut. Om du har tips til gode tekster, er det bare å sende meg en mail.

jonarne@multinet.no

Erik
Sinnsykt bra biografi om Queen!!!!
17 Mars 2007 - Tynset

Webmaster kommentar   Tusen takk :)

Justeringer i gjesteboka.
Programmet som jeg bruker til denne gjesteboka inneholder en funksjon som gjør at de eldste innleggene blir slettet etter en viss tid.

Dette var jeg ikke klar over. Heldigvis har jeg back up av gjesteboka, så jeg velger derfor å legge innleggene som er slettet tilbake i boka.

Dessverre klarer jeg ikke å legge dem der de hører hjemme tidsmessig, så derfor havner de først. Uten at det vel egentlig har så mye å si.

10 Mars 2007 - Webmaster - Trondheim

Inge Hetland
Fantastisk flott side! Ser du har store likheter med min far når det gjelder musikkpreferanser,dog mye mer omfattende på alle måter. Ut i fra smaken din er kanskje Belle & Sebastian et band fra nyere tid du bør sjekke ut.

Anyway,keep up the good work!
10 Mars 2007 - 23 April 2004

Nesoddgutt
Tusen takk for stor hjelp med Musikkoppgave om Genesis.Dette var en utrolig bra og imponerende side. virkelig cool!

Webmaster kommentar : Kjempegøy at siden min kan være til hjelp. Jeg satser på å gi en oversiktelig informasjon om biografien og diskografien til artisten jeg omtaler.
10 Mars 2007 - 22 April 2004

Kenneth
Fin gjennomgang av Blondie, Jon Arne - dessuten morsomt å se at vi (for en gangs skyld?) er helt enige i rangeringen av et bands plater :)
10 Mars 2007 - 22 April 2004 - Oslo

Daisy Chain
Flott side!Meget imponert!Stå på!!!
10 Mars 2007 - 13 April 2004 - Oslo

Davblid
Fin hjemmeside Jon Arne!Godt jobbet ;)

PS! men jeg har mange flere Depeche Mode-plater enn deg!
10 Mars 2007 - 30 Mars 2004 - Oslo

Jan Egil
Jøsseball, Jon Arne!Dekk sitt og lage hjemmeside!Bra utført, informativ og bra. Morsomt å se hva du har for slags hemmeligheter i samlinga di.Mye jeg var enig i, og sikkert minst like mye jeg *ikke* var enig i :-)

Vi hørs.
10 Mars 2007 - 23 Mars 2004 - Rett nedi gata

Bjøro Per Helgeson Røyset
Heisann !Fantastisk flott side dette her, fann ut at vi har masse av dei samme musikk interessene, samler sjølv på cd'er og har litt over 600 stk :-DMen, det blir så ubetydelig lite i forhold til din samling !

Du har vel ikkje nokon The Beatles cd'er som du vil selge til meg ?

helsing Bjøro
10 Mars 2007 - 22 Mars 2004 - Hareid

Bjørn
Utrolig fin hjemmeside, hvor du må ha lagt ned timevis med arbeid. Et par ting kan vi slå fast: Vi har ikke samme musikksmak(selv om det var en hel del jeg likte også, og masse jeg aldri har hørt om) og du har en mye større samling enn meg. Har nermere 2000 CD plater, men når ikke opp til deg. Lykke til videre med hjemmesida di. Jeg er forøvrig BiskLimpit på VGD.
10 Mars 2007 - 15.08 - 21/3 2004 - USA

Helene
Hei broder.Hadde skrevet noe lengre, men så mistet jeg det.Flott side!! Er blitt inspirert, så snart jeg får bedre tid sender jeg min egen 100 på topp-låtliste.(Har begynt på den).

Hilsen Helene
10 Mars 2007 - 18.12 - 8/3 - Skien

Sonja
Hei Jon Arne ! For en flott side du har!! Kjekt å se at Chris de Burgh var blandt dine favorittartister.Gleder meg til det nye albumet hans.
10 Mars 2007 - 14.40 - 7/3 2004

ToyBoy
Kom tilfeldig over sia di. Må si di har virkelig lagt sjela di i denne sia. Satt med laptopen på fanget i senga og gikk igjennom Top-100 singel lista di.Har mange gode minner ifra en del av sangene, og det var artig å fa litt bakgrunns info om låtene. Stå på
10 Mars 2007 - 12.19 - 6/3 2004 - Oslo

Pål aka Hårteigen
Denne gangen tar jeg av meg hatten for deg, Jon Arne Imponerende innsats med flott resultat. Er innom dann og vann både til lyst (lesing av plateanmeldelser) og arbeid (scrolling av platesamlingen). Bravo
10 Mars 2007 - 19.01 - 3/3 2004

Kenneth
Gratulerer med 100 beste plater i mål - synd om du slutter å anmelde plater nå ettersom omtalene dine bare blir grundigere og grundigere og bedre og bedre!
10 Mars 2007 - 11.27 - 2/3

Gunnar Haarberg
HEI JOn!!Æ e bare imponert over hjemmesia di!!Både æ å PC`n ble svett over lista med lp å cd!!Æ har no sett litt før å, men no e æ inn heimefra.Sitt no mest å scanne boliguide æ da, trur æ bli gal!!Du e flink med hjemmesider ja.hei på dæ!!
10 Mars 2007 - 23.32 - 8/2 2004 - Trondheim

Pål
Hei Jon Arne. Du imponerer fortsatt med fyldige oppdateringer av siden. Ikke rart Gunnhild kaller seg "dataenke" Bra jobbet, håper det neste prosjektet blir "metalworld
10 Mars 2007 - 19.13 - 28/1 2004

Lars-Erik
Hei igjen !.og gratulerer med en fin oppdatering.Sidene har blitt kjempe bra !Likte spesiellt godt siden med singler og at du hadde lagt inn mp3 klipp også. Morro og høre gamle låter igjen
10 Mars 2007 - 04.25 - 1/12 2003 - Halden

Truls
Jævlig kul musikk-side.Kan ikke annet enn å være imponert og misunnerlig,hvertfall over platesamlingen din.Du har jo ikke helt ulik smak som meg.Artig å mimre litt, plater du ikke har tenkt på mange år.Ses på VGDSkelter
10 Mars 2007 - 01.14 - 19/11 2003 - Lillestrøm

Tulla
Woho! Det var platesamlinga si det!
10 Mars 2007 - 22.10 - 28/10 - Oslo

SamBell
Som jeg har nevnt før: Imponerende
Har alikevell et par spørsmål.Hvordan kan du ha så mye Steimann-produsert musikk og samtidig mangle Pandoras Box?Ble enda mer overrasket da jeg så du har en del Sisters og Mercy, men mangler Vison Thing der Steinman også har hatt et par fingrer med.
- 18.03 - 21/10

Ole Morten
Under seksjon "Mine album" står nummer 4114 oppført med feil navn
- 18.02 - 15/10 2003 - Orkanger

Lars-Erik
Keep Up The Good Work !!Nydelig platesamling !!
10 Mars 2007 - 01.15 - 11/11 2003

Tor Frode
Imponerende side,og platesamling.Utrolig bra arbeid. Skal nok bruke en god del tid her.Detta var bra !09.00 - 30/12 - Drøbak
10 Mars 2007 - 09.00 - 30/12 2003 - Drøbak

Blekkulf
DET er hva jeg kaller platesamling. Den etterlater et litt shcizo inntrykk, men imponerer i fordomsfrihet og omfang. "100 beste album"-listen er særlig interessant. Mange interessante synspunkter og begrunnelser, og vi deler langt på vei samme musikksmak. Spesielt er det kult at du lar emosjonene, og ikke musikkpolitisk korrekthet, styre listen, og at du - i likhet med meg - har en velutvikla svakhet for 80-tallspop. Gleder meg til fortsettelsen!
10 Mars 2007 - 14.05 - 4/1 2003

Reidar
Har brukt alt for mye tid av arbeidstida mi på å lese hjemmesiden din, kjempeinteressant og imponerende hva du har laget - og kjøpt av CDer mm.Smaken din appelerer også til meg, selv om jeg nok er mer 70-talls enn 80-talls, som du ser ut til å være.Kjøper gjerne en samling med de 100 beste låtene, dersom du bestemmer deg for å gi ut det noen gang.Synes imidlertid at det er litt rart at du som Marc Almond-fan ikke har Tainted Love høyere på lista.
10 Mars 2007 - 17.16 - 6/1

Fat Freddies Cat
Kult med den Queen-gjennomgangen din. Et fantastisk, orginalt og faktisk også nyskapende band, med en kreativ orkan av et midtpunkt i den egentlig undervurderte Freddie Mercury, som så langt ifra bare var en fetladen, hyponotsik, ekshibisjonistisk vokalist med en ufattlig stemme. Han var også - en gang - en av de absolutt mest kreative låtskriverne England har fostra. Jeg er imidlertid ikke enig med deg om ti-på-top-lista. Her er min:1. Fairy feller master stroke. 2. Spread your wings. 3. Good-old-fashion-loverboy. 4. Lily of the valley. 5. You take my breath away. 6.Dont stop me now. 7. Stone cold crazy. 8. Keep yourself alive. 9. March of the black queen. 10. Mother love.

Fortsett det fine arbeidet med siden din !
10 Mars 2007 - 03.30 - 12/1 - Oslo

<<< 1 2 3 4 >>>
Du kan søke i gjesteboka etter:
Melding : - Navn : - Alt :
Skriv søketekst: