Skriv innlegg : Søk
Det er nå 198 meldinger i gjesteboka
<<< 1 2 3 4
Viser meldinger 151 til 198.
Nesoddgutt
Beste låta som forside i dag ;-)
Oh no love, you're not alone!
Har du tenkt på å starte et forum her Jon Arne (vet lite om hjemmesider, og om det er mulig i det hele tatt)? Men intrykket mitt er at de folka som er her inne for det meste er serriøse folk, som finner stor glede i musikk.
27 Mars 2006

Webmaster kommentar   Veldig hyggelig å lese Nesoddgutt. Forum er ikke vanskelig å få til, men det krever litt oppfølging. Ellers fins det et norsk forum for 80 - talls musikk på ultra-pop.org som er bra.

Men jeg kunne tenkt meg å la leserne få skrive sine egne plateanmeldelser, som jeg kan legge ut her. Det kunne vært spennende. Det hadde ikke trengt å være så omfattende greier.

Earthling
Veldig bra jobb med David Bowie siden.
Gratulerer!!
12 Mars 2006

fredrikstad gutt
jeg vill gjerne vite litt mer om Eric Clapton men kan ikke finne noe på denne siden. Er det noe om han her?????
2 Mars 2006

Webmaster kommentar   Eric Clapton må du nok lete etter annet sted, dessverre. Han er likefullt en flott gitarist med mye bra musikk.

Queen, Digger Dem!!!Særlig Brian,Roger & Freddie
Heisann. Dette var utrolig bra!Fått vite mye om Queen nå :D
Men du skal ha ros for denne siden du har laget,utrooooolig bra ;D
2 Mars 2006 - Hedmark

puddel rocker`n.
utrolig bra side,fant denne tilfeldigvis på en chatte side inne på nettavisen( 80`s chat).Virkelig topp side dette og all respekt for all den enorme jobben som ligger bak,fant jo mye fra 80 tallet som jeg hadde lgt i glemme boka.
16 Februar 2006

queen elskeren!
det her er den beste sida jeg har sett!!!!!
15 Februar 2006

Webmaster kommentar   Hyggelig! Særlig ettersom Queen biografien jeg har laget ikke er all verden. Men når jeg er ferdig med nye biografier om Marc Almond og Moody Blues kommer jeg til å gå igang med en mer omfattende Queen biografi.

Lars Knutzen
FYFANTASTISK ! ! ! Havna helt tilfeldig på dette nettstedet, og her sitter jeg enda, noen timer senere. . . Så innmari godt med noe på NORSK, selv om man er oppegående i engelsk.Besøker gjesteboka senere når jeg har studert litt til. . .Flotte greier !
7 Februar 2006 - Kverneland

Arve Medhus
Hei,
var innom siden din for første gang idag. Imponerende Creedence biografi. Har fulgt dem siden jeg kjøpte singelen Travelin Band i 1970. Du nevner at Cosmo's Factory henspeiler på Doug Cliffords kallenavn Jeg mener også å ha lest at de brukte navnet Cosmo's Factory på et øvingslokale de benyttet. Stå på !
4 Februar 2006 - Stavanger

Webmaster kommentar   Doug Clifford ble kalt Cosmo. Om det også var et øvingslokale de oppkalte etter ham vet jeg ikke.

Driver fortsatt og jobber med sidene jeg :)

Atle
Meget imponerende side. Jeg leste biografien du hadde på Bowie. Den beste norsksprøklige jeg har finnet på nettet så langt! :D
Eller masse interessant informasjon om musikk jeg både elsker og hater...ha ha..!
Stå på!! Siden din vil bli fulgt fremover!! :D
3 Februar 2006 - Stavanger

Webmaster kommentar   David Bowie siden var en tidkrevende affære. Å finne passende bilder og tekst tar tid.

Nesoddgutt
Steve Askew(Kajagoogoo) er født 4 des 1957 i Middlesex(?).. Vurder selv om du regner kilden for å være pålitelig.
http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Askew
25 Januar 2006

Webmaster kommentar   Takker for tips.

Tror du har rett der. Skal få det endret. Ser av kajagoogoo.com at han er født i des. 1957. Så da kan nok 4. desember være riktig.

Truls Håkenstad
Kjempe side, masse bra å lese. mange "glemte" hits. Eneste jeg ikke kunne finne av interesse var vel "Scotch disco band" Liker du italodisco! er vel siden www.italo-disco.net verdt et besøk også. Mange "glemte" hits der også
24 Januar 2006 - Buskerud

Frode Samuelsen
Hei.. Skulle tro du var like stor DM fan som meg.. Er enig i det meste du skriver om depeche mode album. Violator er fortsatt det beste.. Et band som har klart og omstille seg i alle år. Venter spent på 28 februar .Gleder meg :-) hilsen Route66
21 Januar 2006 - Skien

Ole
Nei detta var morro....å kikke igjennom alle de gamle 80-talls kjennnigene...kjempebra side..fikk også nedlastningstips fra navn som hadde gått i min glemmebok. Denne siden fortjener alle de besøkende den kan få!
12 Januar 2006 - Vennesla

Knut
Hvor mange besøkende har du? Knallside, forresten!
12 Januar 2006

Webmaster kommentar   Takker.

Har en 40 - 50 unike brukere pr. dag. Noe jeg er godt fornøyd med. Har faktisk hatt besøk fra 65 ulike land. Elfenbenkysten, Uzbekistan, Nepal og Surinam er blant stedene. Tviler på om de har skjønt så mye av det som står på sidene. En prøvde å bruke språkverktøyet i Google til å oversette det jeg har skrevet fra tysk til engelsk. Tror ikke han ble noe klokere av det :)

hvorbledetavrappenda???
Jeg holder på med en oppgave, musikkhistorien, 90 tallet... og jeg ser ikke NOE hip-hop her! få inn dr.dre, 2pac, og snoop dogg, så er jeg fornøyd!
11 Januar 2006

Webmaster kommentar   Hip hopèn datt jeg av i 1983. Før det var Rock Steady Crew og Grandmaster Melle Mel blant favorittene. Etter det er det kun Arrested Development som har fanget min oppmerksomhet.

Nesoddgutt
Jeg jobbet med oppgave om Genesis for noen år, og da fikk jeg inntrykk av at Genesis og Gabriel ikke skiltes som venner.

Men så var det en desemberdag jeg var inne på denne meget vellagde siden, at jeg leste om III. Her sier du at Collins var med, skiltes de som venner?
19 Desember 2005 - (navn)

Webmaster kommentar   Det var nok ikke personlige motsetninger som var hovedgrunnen til at Gabriel forlot Genesis. Det var nok mere ønsket om å roe litt ned og få muligheten til å gjøre sine egne ting som var viktig. Collins deltok på "III", og de har også ellers hatt kontakt i årene etter.

Du kjenner igjen Collins` trommestil på låta "Intruder" fra det albumet. Om du også hører på "I know there`s something going on" med Frida der Collins også deltar på trommer, vil du finne likhetstrekk mellom låtene.

Maria
Heisann! Det virker som om du har et lite hull i samlingen din. I likhet med plateforetningene har du ingen ting av Clan of Xymox. Ellers kan jeg ikke se at du har noe av Cocteau Twins heller. Siden det snart er jul vil jeg hvertfall anbefale deg CT verson av Winter wonderland. Men den har du sikkert hørt.
15 Desember 2005 - Bergen

Knut Nistov
Meget impornerende sider. Holder på å lage musikkspørsmål til quiz på blueslokalet våres. Mye å hente her, folka på lokalet skal få noe å bryne seg på. Hahahaha. Takk så mycket.
6 Desember 2005 - Odda

jan roger johnsrud
Hei Jon. Lenge siden sist. Siden din blir bare bedre og bedre. Lykke til!
27 November 2005 - Bergen

Webmaster kommentar   Jøsses. Takker :)

Du er dypt savnet i Trondheim Jan Roger.

Tone
Mytji bra å læs hær. Kainn fort slå ihjæl nånn tima hær ja:)
1 November 2005 - Trondheim

Fredrik
Ikke noe forhold til the Who?
Noe jazz- interesse?
25 Oktober 2005

Webmaster kommentar   Kanskje andre som er inne på denne siden har det. Men hos meg er den vel minimal på begge. Har ikke en eneste Who skive.

Arild Larsen
Morn igjen. Nei The Fixx er ikke så syntete, men de går vel innenfor katogorien fra 80-tallet selv om Jamie West-Orams gitar er fremtrdende. Sjekk ut den 1., "Shuttered Room" (Best) og "Ink" fra tild. 90 tall.
21 Oktober 2005

Arild Larsen
Kul side med mye bra musikk.
Siden du har"synthband" i bøtter&lass her, kan jeg anbefale 2 som ikke er på lista: The Fixx og Freur. (delvis Underworld nå) Sjekk ut, begge vanskelig å få tak i her, men de har hjemmeside.
20 Oktober 2005

Webmaster kommentar   Takker :)

Artig at du nevner The Fixx. Et band jeg selv har vært fascinert av i mange år. Har platene "Phantoms"(1984)og "Reach the beach" (1983). Fine plater, men de er da ikke så synthete?

Svenn E
Hei. Jeg synes det er en utrolig bra side du har laget. Jeg søkte på Depeche Mode, og kom frem til denne siden. Leste biografien, lærte masse om bandet som jeg ikke visste fra før. Keep up the good work!
15 Oktober 2005 - Oslo

Hårteigen
Sida di blir bare bedre og bedre. Men - dessverre - forsida trekker ned. Den er litt for uryddig. Begynn først med¨å fjerne "videoen".

Artig at denslags går an, men det er også alt.

Hilsen
en gammel grinebiter

(forresten litt full akkurat nå, derfor all frimodigheten ;) )
14 Oktober 2005

Webmaster kommentar   Jeg liker forsiden. Men den har vært endret før og vil nok endres igjen. Uavhengig av hva VGnetts store quizkonge mener.

Ingeborg
Hei! For ei utrolig stilig side :) Googlet etter Roxy Music på norske sider og kom hit, haha, du liker jo all musikken jeg liker!Har nettopp begynt på min egen side og blog, ikke ferdig ennå men:
http://kurs.hihm.no/022135/Ingeborg/indexinge.htm
Anyway,keep up the good work!!! Viva Roxy!
PS:Var på Frognerbadet i sommer,det er meg Ferry smiler til på det bildet du har lagt ut,hahaha;)
14 Oktober 2005

Fredrik
Return of the Champions (Queen + Paul Rodgers) kommer på dvd 25 nov i år, nøyaktig 30 år siden A night at the opera. Var selv på to konserter på 2005 turneen og anbefaler den kommende dvdn på det sterkeste!
9 September 2005 - Bergen

haavard
fin side men hva er galt med thin lizzy?
4 September 2005

Webmaster kommentar   Det er ikke noe galt med verken Thin Lizzy eller Led Zeppelin (som en annen ønsket). Men siden er begrenset til et visst antall artister. Men jeg har plater med Lizzy, og vet endel om dem. Bla. at Midge Ure fra Ultravox spilte med dem en periode.

knut
jeg leste gjennom den oppdaterte bowie-biografien. veldig bra! men en ting jeg savnet, og som jeg synes burde stå litt om, var da bowie fikk en kjærlighet på pinne på en konsert han hadde i norge. http://www.dagbladet.no/kultur/2004/06/19/400926.html men ellers veldig bra, altså! :-)
3 September 2005

Webmaster kommentar   Aaah! selvfølgelig :) Hadde glemt den episoden, men den må jo være med. Bowie var rimelig forbanna da, naturlig nok.

Da er hendelsen tatt med i biografien.

Svein
Husk Fish konserten på Rockefeller tirsdag 6 september. Han skal da spille hele albumet Misplaced childhood fra Marillion tidene. Dette blir knallbra
3 September 2005 - Oslo

Webmaster kommentar   Helt klart en konsert man bør få med seg. Å få høre låtene fra plata med han som opprinnelig sang dem blir stort.

Remy
Hei flott sie du har her ramla plutselig innom og dettan var jo knallbra!
stikk en tur innom sia vårres og sjekk sangan som vi holder på med og all musikken!www.remy.prv.no

M.V.H.Remy og Ann C
31 August 2005 - Narvik

Terje Solheim
Kva med Plant og gutta. Zepplin
23 August 2005 - Årdalstangen

McAnton
Hei Jon Arne!

Dette var imponerende! Meget fin side!Nå skjønner jeg 80'talls quizen også.....
19 Juli 2005 - Romerike

Christer
Hei! Kul site!! Men Crowded House burde hatt førsteplassen =D!!!

Chris
8 Juli 2005 - Bergen

Lars Erik Måleng
Utrolig flott side du har her. Kom tilfeldigvis innom når jeg søkte etter Manfred Man. Ble sittende og lese om mine favoritt grupper som, Genesis, ELO, 10CC osv osv.helt mega.
3 Juli 2005 - Moss

Stephan
Du har totalt lik musikksmak som meg! :-D
Du er en mann med peiling!
gangsterrap, Hip hop, "Rn'b" og teckno/trance er elendig!!!
Dumt at du ikke var på duran duran konserten, den var helt KONGE! ble rørt til tårene!!!
Jeg er bare 16, og er fanatisk duran duran-fan, dette må vel bare bevise at D.D. er et tidløst band alle kan finne seg selv i!!
GO DURAN DURAN!!!
29 Juni 2005 - Oslo

Fredrik Johnsen
Hei, det var the gift sangen het.
22 Juni 2005 - Bergen

Roy Olafsen
Heisan, Jeg husker en annen video hvor ansiktene forandret seg hele tiden. Det var Godley & Creme med "Cry". Kan det være denne som den Fredrik er ute etter?

Mvh
Roy
20 Juni 2005 - Oslo

Fredrik Johnsen
Hei, jeg lurer på hva den INXS sangen heter, der på videoen forandrer fjesene seg hele tiden, sånn som på menyen på Queens greatest video hits to, eller på slutten av Michael Jacksons black or white video. Tror den er fra nittitallet en gang. Mener den het noe med the gift, kan du hjelpe meg?
8 Juni 2005 - Bergen

Webmaster kommentar   Jeg er ikke sikker på hvilken video det kan være, men tipper på "Beautiful Girl". Fant et bilde fra videoen her :

http://www.public.iastate.edu/~mystify/INXS/pix/beautiful_girl_photo1.jpg

Muligens er det noen andre som husker videoen bedre?

Knut
Fant siden din ved å søke på David Bowie. Var i en tid der jeg letet etter bra musikk han har laget. Senere oppdaget jeg at du også hadde skrevet om andre artiser. Kjempenyttig side, som det må ha vært lagt masse arbeid i.
31 Mai 2005

Anders D.
Må bare henge meg på resten; Fantastisk side du har laget. Med bakgrunn i valgene dine undres jeg litt over at The Cure ikke er med i favorittene dine.

Videre savner jeg utvikling i smaken din. Er helt enig i mange av dine favoritter, men det har jo kommet til en del gode artister med årene. Ser Depeche Mode går en del igjen hos deg, hva med å gi Faithless en sjanse? Ser heller ikke bort fra at Seal kunne være noe for deg.

På denne annen side, der vel ikke noe som er mer individuelt en smaken. Det finnes ikke dårlig musikk, det viktigste er en lytteren liker den!

Takk igjen for en inspirerende og flott side!
29 Mai 2005 - Sjetnemarka (Trondheim)

Webmaster kommentar   Jeg setter pris på alle de hyggelige kommentarene jeg. Det er noe av drivkraften min for å holde på med disse sidene.

Jeg har vurdert å sortere "100 favorittartister" alfabetisk. For da ville du muligens ha sett at jeg har funnet plass til The Cure. Et band jeg har en 17 plater med, og som har fulgt meg fra barndommen. Du finner siden deres litt til venstre ca. midt på. Jeg tror du finner mye interessant info. der.

Jon Arne

Fowler
Bra side dette ja.
27 Mai 2005 - Midt- Norge

Red Diablo
Tja jeg kom meg gjennom den :) Flott side her er til stor hjelp for prosjektet om Beatles her på vår skole. men........ Hvor står låtene til John Lennon?
24 Mai 2005

Steffen
Dette var skam bra!Takk til deg Jon Arne....Jeg har nå hatt ett prosjekt om gruppen Marillion,genial gruppe!Og siden din var til STOR STOR hjelp...Stor honør for bra side,med masser av bra musikk!Lykke til videre.
24 Mai 2005 - Tvedestrand

Andor
Du er kanskje lei av skryt, men dette må jeg si er en gjennomført siden. Med alle linkene og den informasjonen man lan få her gjør denne siden genial..
Takk på vegne av alle 80talls-popfriker og studenter som kan dra nytte av dette..
24 Mai 2005 - Gjerstad

Webmaster kommentar   Blir glad når folk liker siden jeg :)

Linkene viser som nevnt til de offisielle sidene. Men i min evige søken etter info. på nettet har jeg forlengst funnet ut at de offisielle sidene ikke har den samme dybden som mange av de uoffisielle. Ofte handler sidene kun om det å promotere bandets siste album.

Skulle gjerne laget en oversikt over de uoffisielle artist sidene som er å anbefale, men det får bli senere.

Anders
En takk til deg, Jon Arne for denne fabelaktige siden du har fortalt om på VGforumet. Takket være dine anbefalinger av 80talls pop, har jeg økt mitt register innefor denne sjangeren jeg liker så godt, betraktelig. Ultravox, Yazoo, Nik Kershaw, heart, human league med fler vil bli handlet inn.
16 Mai 2005 - Oslo

Webmaster kommentar   Hyggelig å høre :) Litt av ønsket mitt er at folk som liker artistene som er omtalt skal få mer kunnskap om dem. Og at det er en norskspråkelig side håper jeg kan være et pluss.

Om du går til innkjøp av plater med Yazoo, Ultravox, Human League m.fl. har du mye å glede deg til.

Martin
Jeg er mektig imponert over din musikk-side! Det må ha tatt sin tid å lage det. Jeg hadde før jeg kom over siden din (via VGD) en idé om å lage min egen side, men ser nå at det kanskje ikke er noe vits, til tross for at jeg er mer glad i rock fra 60 og 70-tallet enn rock/pop fra 80-tallet...

MYE nyttig informasjon. Er musikkfreak selv...:-)
12 Mai 2005 - Oslo

Maria
Jeg vil bare si at siden din er utrolig bra! Masse info om artistene og hva du liker. Du har veldig god musikksmak også etter min mening:) Kjekt å endelig komme over en side der det står så mye om artister og hva de har utgitt. Har lenge lett etter info om Air, men har ikke funnet noe før jeg kom over denne siden. Veldig bra side!
10 Mai 2005

<<< 1 2 3 4
Du kan søke i gjesteboka etter:
Melding : - Navn : - Alt :
Skriv søketekst: