Skriv innlegg : Søk
Det er nå 165 meldinger i gjesteboka
<<< 1 2 3 4
Viser meldinger 151 til 165.
Nesoddgutt
Beste låta som forside i dag ;-)
Oh no love, you're not alone!
Har du tenkt på å starte et forum her Jon Arne (vet lite om hjemmesider, og om det er mulig i det hele tatt)? Men intrykket mitt er at de folka som er her inne for det meste er serriøse folk, som finner stor glede i musikk.
27 Mars 2006

Webmaster kommentar   Veldig hyggelig å lese Nesoddgutt. Forum er ikke vanskelig å få til, men det krever litt oppfølging. Ellers fins det et norsk forum for 80 - talls musikk på ultra-pop.org som er bra.

Men jeg kunne tenkt meg å la leserne få skrive sine egne plateanmeldelser, som jeg kan legge ut her. Det kunne vært spennende. Det hadde ikke trengt å være så omfattende greier.

Earthling
Veldig bra jobb med David Bowie siden.
Gratulerer!!
12 Mars 2006

fredrikstad gutt
jeg vill gjerne vite litt mer om Eric Clapton men kan ikke finne noe på denne siden. Er det noe om han her?????
2 Mars 2006

Webmaster kommentar   Eric Clapton må du nok lete etter annet sted, dessverre. Han er likefullt en flott gitarist med mye bra musikk.

Queen, Digger Dem!!!Særlig Brian,Roger & Freddie
Heisann. Dette var utrolig bra!Fått vite mye om Queen nå :D
Men du skal ha ros for denne siden du har laget,utrooooolig bra ;D
2 Mars 2006 - Hedmark

puddel rocker`n.
utrolig bra side,fant denne tilfeldigvis på en chatte side inne på nettavisen( 80`s chat).Virkelig topp side dette og all respekt for all den enorme jobben som ligger bak,fant jo mye fra 80 tallet som jeg hadde lgt i glemme boka.
16 Februar 2006

queen elskeren!
det her er den beste sida jeg har sett!!!!!
15 Februar 2006

Webmaster kommentar   Hyggelig! Særlig ettersom Queen biografien jeg har laget ikke er all verden. Men når jeg er ferdig med nye biografier om Marc Almond og Moody Blues kommer jeg til å gå igang med en mer omfattende Queen biografi.

Lars Knutzen
FYFANTASTISK ! ! ! Havna helt tilfeldig på dette nettstedet, og her sitter jeg enda, noen timer senere. . . Så innmari godt med noe på NORSK, selv om man er oppegående i engelsk.Besøker gjesteboka senere når jeg har studert litt til. . .Flotte greier !
7 Februar 2006 - Kverneland

Arve Medhus
Hei,
var innom siden din for første gang idag. Imponerende Creedence biografi. Har fulgt dem siden jeg kjøpte singelen Travelin Band i 1970. Du nevner at Cosmo's Factory henspeiler på Doug Cliffords kallenavn Jeg mener også å ha lest at de brukte navnet Cosmo's Factory på et øvingslokale de benyttet. Stå på !
4 Februar 2006 - Stavanger

Webmaster kommentar   Doug Clifford ble kalt Cosmo. Om det også var et øvingslokale de oppkalte etter ham vet jeg ikke.

Driver fortsatt og jobber med sidene jeg :)

Atle
Meget imponerende side. Jeg leste biografien du hadde på Bowie. Den beste norsksprøklige jeg har finnet på nettet så langt! :D
Eller masse interessant informasjon om musikk jeg både elsker og hater...ha ha..!
Stå på!! Siden din vil bli fulgt fremover!! :D
3 Februar 2006 - Stavanger

Webmaster kommentar   David Bowie siden var en tidkrevende affære. Å finne passende bilder og tekst tar tid.

Nesoddgutt
Steve Askew(Kajagoogoo) er født 4 des 1957 i Middlesex(?).. Vurder selv om du regner kilden for å være pålitelig.
http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Askew
25 Januar 2006

Webmaster kommentar   Takker for tips.

Tror du har rett der. Skal få det endret. Ser av kajagoogoo.com at han er født i des. 1957. Så da kan nok 4. desember være riktig.

Truls Håkenstad
Kjempe side, masse bra å lese. mange "glemte" hits. Eneste jeg ikke kunne finne av interesse var vel "Scotch disco band" Liker du italodisco! er vel siden www.italo-disco.net verdt et besøk også. Mange "glemte" hits der også
24 Januar 2006 - Buskerud

Frode Samuelsen
Hei.. Skulle tro du var like stor DM fan som meg.. Er enig i det meste du skriver om depeche mode album. Violator er fortsatt det beste.. Et band som har klart og omstille seg i alle år. Venter spent på 28 februar .Gleder meg :-) hilsen Route66
21 Januar 2006 - Skien

Ole
Nei detta var morro....å kikke igjennom alle de gamle 80-talls kjennnigene...kjempebra side..fikk også nedlastningstips fra navn som hadde gått i min glemmebok. Denne siden fortjener alle de besøkende den kan få!
12 Januar 2006 - Vennesla

Knut
Hvor mange besøkende har du? Knallside, forresten!
12 Januar 2006

Webmaster kommentar   Takker.

Har en 40 - 50 unike brukere pr. dag. Noe jeg er godt fornøyd med. Har faktisk hatt besøk fra 65 ulike land. Elfenbenkysten, Uzbekistan, Nepal og Surinam er blant stedene. Tviler på om de har skjønt så mye av det som står på sidene. En prøvde å bruke språkverktøyet i Google til å oversette det jeg har skrevet fra tysk til engelsk. Tror ikke han ble noe klokere av det :)

hvorbledetavrappenda???
Jeg holder på med en oppgave, musikkhistorien, 90 tallet... og jeg ser ikke NOE hip-hop her! få inn dr.dre, 2pac, og snoop dogg, så er jeg fornøyd!
11 Januar 2006

Webmaster kommentar   Hip hopèn datt jeg av i 1983. Før det var Rock Steady Crew og Grandmaster Melle Mel blant favorittene. Etter det er det kun Arrested Development som har fanget min oppmerksomhet.

<<< 1 2 3 4
Du kan søke i gjesteboka etter:
Melding : - Navn : - Alt :
Skriv søketekst: