Skriv innlegg : Søk
Det er nå 40 meldinger i gjesteboka
Viser meldinger 1 til 40.
Jacob
Hei
Kjenner du til noen artister fra Polen som har bemerket seg internasjonalt?
26 Februar 2021 - Sandnes

Webmaster kommentar   Jeg gjør faktisk ikke det. På 80-tallet var det one-hit-wonders fra mange av de europeiske landene, men ikke noen fra Polen. I Norge hadde polske Alex og Andrej Nebb (De Press) stor suksess.

Ante
Meget kul side. Og lenge siden jeg har sett en sånn online-gjestebok da.
16 Februar 2020 - Oslo

Webmaster kommentar   Hehe :) Er det retro så er det retro. Kanskje ikke så vanlig lenger men likevel hyggelig.

Lysander
Imponerende side! 17 år gammel prog-entusiast her som satte stor pris på den godt skrevne biografien din om Genesis. Skal komme jevnlig tilbake hit for å lese flere biografier fremover!
29 November 2019 - Vestfossen

Webmaster kommentar   Takk for skryt, og hyggelig at prog-rcok fenger ungdommen. Også jeg oppdaget prog-rocken en del år etter at den hadde sin storhetstid. Genesis ga ut mange bra plater på 70-tallet.

Jon Arne

per gjermund storro
Hei.

Så supert at du fortsatt holder på med siden din. Den helt fantastisk! Har skrevet her før, men en god ting kan ikke sies for mye.Fortsett det gode arbeidet!
13 November 2018 - Lørenskog

jon
hei. lurte på om du hadde en lydfil av ''alle vakre jenters hambo - hagens med john bjørgum''? norsktoppen 4feb 1977
3 November 2018

Webmaster kommentar   Hei. Det høres ut som en morsom låt men jeg har den ikke tilgjengelig dessverre.

Bjørn
Takker for en hyggelig musikkprat og om litt annet idag.
Det var siden du omtalte i din blogg fra 12.11.17 jeg tenkte på, Rate Your music. Kjekt for å finne ‘ny’ musikk
25 September 2018

Webmaster kommentar   Det var hyggelig å prate med deg og vi treffes sikkert igjen :) Rate Your Music er en nyttig side når man skal finne fram til gode plateutgivelser. Mange av platene som folk har anbefalt her har jeg gått til anskaffelse av etterpå :)

Jon Arne

JK
Har du noe forhold til Scorpions og deres kanskje mest kjente låt "Wind of change"?
27 Juli 2018

Webmaster kommentar   Hei. Dessverre er ikke Scorpions et band jeg så mye forhold til. Jeg liker de to balladene "Holiday" og "Still Loving You", men ellers har jeg ikke hørt noe fra dem som jeg liker.

Trude Lines
Hei, ønsker å komme i kontakt med webmaster ang bruk av et bilde.
19 Juni 2018

Webmaster kommentar   Du kan sende meg en mail på jonmadso@hotmail.com

Stein Børre Remman
Hei Jon Arne. Flott side. Mitt spørsmål er. European pop jury - europatoppen. Finns ingen lister som viser resultater hva slags låter som kom inn. Programmet startet i 1965. Særlig er lite info fra 1970 0g oppover. Kunne det gått ann æ få laget en oversikt over europatoppen 1965-1983 for eksempel.? Lik du har gjort på ti i skuddet og norsktoppen.
1 April 2018 - Sortland

Webmaster kommentar   Hei Stein Børre. Det er lite info tilgjengelig om Europatoppen - dessverre. Det lille jeg har fått tak i har jeg sendt deg via Messenger.

Jon Arne

Elin (elinbranting.se)
Hej! Håller just nu på att läsa din biografi om a-ha och uppskattar ditt arbete något enormt. Ser fram emot att läsa om mina andra favoritband och -artister här framöver, vi verkar ha liknande musiksmak. Hälsningar från Sverige :-)
28 November 2017

Webmaster kommentar   Takk for hyggelig melding, og beklager sent svar :) a-ha-siden er rimelig omfattende da den er skrevet over en 10 års periode, og så aktiv som de gutta er vil det nok bli mye å skrive om dem i framtiden også.

Chris
Har du noen gang hatt et forhold til eller hatt kjennskap til det gamle DDR-bandet Die Puhdys?
31 Oktober 2016 - Sandnes

Webmaster kommentar   Nei. Det er et ukjent band for meg. Ser på Discogs at de har gitt ut en god del plater på 70- og 80-tallet. Burde kanskje sjekket de ut på Youtube.

Jan
Hva er ditt forhold til Simply Red?
10 Mars 2016

Webmaster kommentar   Jeg likte dem veldig godt på den tiden "Picture Book" ble gitt ut. Og har fulgt dem i årene etter. Jeg har 12 album med Simply Red, og har tidligere vurdert å lage en artistside om Hucknalls band. Akkurat nå ligger nok det litt fram i tid.

per gjermund storrø
Må bare si det igjen.
Takk for at du holder denne siden oppe og går - utvikler den - og kommer med stadig nye saker!
Dette settes umåtelig pris på :-)
7 Mars 2016 - Lørenskog

Webmaster kommentar   Og takk for hyggelige ord Per Gjermund. Det er veldig motiverende. Og takk for at du linker til siden min.

Mona Korsell Bønke
Hei!
Tusen takk for at du har laget så bra kildemateriale for en nostalgi-entusiast som meg! Jeg har linket til din side på min blogg:

caracommentarius punktum blogg punktum no (Du har visst blokkert muligheten for å legge inn link! =) )

Ha en flott dag!

Mvh Mona =)
4 Mars 2016 - Oslo

Webmaster kommentar   Hyggelig å høre. Var inne og kikket på siden din, og der var det mye bra 80- og 90-talls nostalgi. Lager link for deg :)

http://caracommentarius.blogg.no/

A-ha entusiast
God kveld! Sitter nå og hører på "Cast in Steel" av A-ha. Synes den har litt "Foot of the mountain" -preg over seg. Kanskje fordi den har et par "remix" -versjoner fra denne plata. Men den høres bra ut, og vokser nok mer på deg når man har hørt den flere ganger. Men hva synes du? Mener du det var verdt et comeback?
6 September 2015 - Sandnes

Webmaster kommentar   HAr kun hørt plata et par ganger, og synes den virker sommerlett og behagelig. Må høre den mer for å kunne vurdere den ordentlig.

A-ha entusiast
Heisann, litt lenge siden sist jeg var innom sida, men godt at du fortsatt holder på. :) Jeg bare lurer på hva din kommentar er til A-ha sitt comeback? Jeg for min del ble positivt overrasket, siden deres 4 siste albumer (etter min mening) er noe av det flotteste de har laget. Gleder meg til å få høre Cast In Steel. Kanskje får jeg muligheten til å se dem live også, jeg fikk aldri anledning til å gjøre nettopp det. Venter spent på hva resultatet blir. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. :)
12 Mai 2015 - Sandnes

Webmaster kommentar   Takk for hilsen. Lenge siden jeg har fått noen nå :) Er vel av akkurat samme oppfatning som deg i forhold til comebacket. At de leverte noen veldig gode plater før de sa at de skulle slutte. Og at det var veldig synd at de ga seg.

Men det er litt kleint at de kommer sammen så 'kort tid' etter at de gikk høyt ut med stor og tårevåt avskjedsturne. Men de som har fulgt a-ha gjennom årene har lært seg at Morten, Magne og Pål kan være ufortsigbare i sine valg.

Jeg gleder meg til den nye plata.

Thor Henning Bjordal
Kan noen hjelpe meg med navnet på en kvinnelig italiensk artist på 80/90 tallet - hes stemme?
24 Desember 2013 - Bergen

Webmaster kommentar   Rimelig sikker på at det må være Gianna Nannini, kjent for bla. "Bello E Impossibile". Du får sjekke ut :)

Roy Bratli
mye god lesning her, oppdaget musikk som hadde gått meg hus forbi. takker for at du har orket å lage disse sidene!
4 November 2013 - oslo

Webmaster kommentar   Takk for det Roy, og jeg har ikke tenkt å gi meg enda :)

Tove Stokdal
Hei!
Du overrasker stadig du Jon!! Fantastisk flott arbeide du har gjort her! Æ digge dæ!
4 August 2013 - Charlottenlund

Webmaster kommentar   Jøss! Det var hyggelig å høre Tove. Det har gått med endel timer og år på denne siden ja. Når folk setter pris på det er det artig å holde på.

James
Hei igjen! :)

Hva synes du om Depeche Mode's siste album "Delta Machine"? Jeg har hørt igjennom albumet en gang, og synes den høres meget bra ut. Skal du på konserten deres i Telenor Arena den 13.desember? Skulle gjerne ha vært der da, men er vel vanskelig å få ta i billett nå, vil jeg tro.
19 Juli 2013 - Sandnes

Webmaster kommentar   Jeg er dessverre ikke overbevist av "Delta machine", som jeg heller ikke var det med "Sounds of the universe". "Playing the angel" derimot er jeg veldig glad i. Jeg savner litt flere gode melodier oppi alt det elektroniske. Jeg oppdaget DM tidlig på 80-tallet, og fortsatt er det 80-talls platene sammen med "Violator" jeg liker best. Jeg kunne også tenkt meg å ha Alan Wilder tilbake i bandet for å skape større spennvidde i det musikalske uttrykket.

Dag Ove Johansen
Har vært fan av MO siden starten. Flott med en slik norsk side om ham.
25 Juni 2013 - Rognan

Webmaster kommentar   Takk for det. Med ny plate pågang blir det spennende å følge ham framover. Håper han husker å ha med gitaren på plata denne gangen.

henning løken
har en 7" testpress av Coco-life must go on, vurderer salg.
9 Juni 2013 - oslo

Webmaster kommentar   Selg i vei. QXL er nok plassen å gjøre det. Selv bør jeg vurdere å få tak i et nytt eksemplar av albumet deres, da den jeg har er i dårlig forfatning.

James
Hei! Først og fremst takk for en flott side! Jeg har et spørsmål til deg angående
Norges største popsuksess noensinne, nemlig A-ha. Har ikke du følelsen av at de var større i utlandet enn de var her hjemme? Og at de kanskje er en smule undervurdert? Jeg føler de har havnet litt i skyggen av andre band. Ei kjenner jeg noen som har A-ha som sitt favorittband. (Men de er et av mine favorittband i hvertfall!) Så til sist kommer 10 000 kr.-spørsmålet: Tror du de vil gjøre comeback noen gang? De sier jo selv at de har "gitt" seg for godt, men vi kan jo aldri vite. Det ville i så fall vært kult. Veldig kult.
28 April 2013 - Sandnes

Webmaster kommentar   Hei

Beklager (veldig) sent svar. Så ikke meldingen før nå.

Jeg føler absolutt at a-ha har oppnådd den populariteten og anerkjennelsen de har fortjent - også i forhold til hva de har oppnådd i utlandet.

Og der de i starten ble regnet som et popband med fengende låter og gutter mrd pent utseende, har de nå i større grad fått respekt i miljøer som så på popmusikk med forakt på 80-tallet. Og bandets tekster, og kjemien innad i bandet blir analysert i lengre avisartikler og i bøker.

Jeg håper at a-ha kommer sammen igjen, ettersom de siste 3 platene de ga ut var noe av det beste de gjorde i sin tid. Men om det skjer vet jeg ikke.

Hanne Olsen
Hei!
Først vil jeg bare si.er imponert over alt du har skrevet om Queen,tusen takk! Lurer bare på en ting.vet ikke om du kan svare meg men.! Platen Made in heaven.og låten You dont fool me.er det en låt som Freddie sang når han var på det siste? Eller er det eldre materiale? Stemmen hans høres bare litt rar ut.vet at mother love ikke ble fullført.men bare lurer.hehe:)
Takk for svar:) Hanne
7 September 2012 - Skien

Webmaster kommentar   Hei, og beklager sent svar.

Her må jeg støtte meg på Wikipedia, da jeg ikke har funnet info om det i noen av mine andre kilder.

Låta ble til i tiden før og etter at Freddie døde - som en av få låter som ble skrevet etter "Innuendo" utgivelsen. De fleste andre låtene på "Made in Heaven" var basert på eldre materiale. Visstnok hadde produsent Dave Richards en viktig rolle i utformingen av "You don`t fool me". Wikipedia mener at den kan minne om materialet på "Hot Space" fra 1982, og det må jeg si meg enig i.

Per Gjermund Storrø
Hei! Må bare si at jeg er imponert over arbeidet ditt! Håper du fortsetter lenge - denne siden er virkelig en super referanse!
5 April 2012 - Lørenskog

Webmaster kommentar   Takk for det. Har ikke tenkt å gi meg nei, selv om aktiviteten går i bølger.

To Queen Fans!
Veldig bra side! Hadde lenge lett etter en side om Queen på norsk, og fant etter hvert denne siden. Masse bra info om Queen og alle medlemmene. Fortsett det gode arbeidet!
18 Mars 2012

Webmaster kommentar   Takk for det.

I det stille holder jeg fortsatt på, både med Queen siden og andre sider jeg har skrevet. Og vil nok fortsette med det i framtiden også.

Helene
Leser jo endel BBC's anglopheniablogg og tenkte at noen av de siste postene kunne være av interesse, om Depeche Mode og genderbending 80-tallsartister, men gjesteboken din godtar ikke URLadresser.

Imponerende at du har klart å rangere alle grandprixvinnerne! Jeg var stort enig med deg også :-) Koser meg innimellom med biografiene dine og leste meg nettopp opp på Matt Bianco.
8 November 2011 - Skien

James
Hei, bare lurte på hvorofr du ikke har lagt side om Men at Work, de var jo et ganske populært band på 80-tallet. Kunne vært fint om de var med blant de andre 80-tallsartistene her. Ellers vil jeg takke for en fin og kunnskapsrik side.
11 September 2011 - Sandnes

Webmaster kommentar   Jeg har da det :) Den ligger under 'Mer 80-talls' :
http://www.musikalske.net/men_at_work/men_at_work.htm

Hyggelig at du liker siden.

Jan Harald
Heisan! Satt og surfet etter sider om min ungdoms store helter,nemlig Barclay James Harvest. Hadde alle deres LP`er men "hoppet" av i omtrent 1985.Ble først obs på BJH etter et tv-program på NRK omtrent 1978(?.)som omhandlet en turne og livet rundt.Tro om det finnes på dvd? Syns du har lagd en kjempefin presentasjon av BJH. Det var trivelig å få lest seg opp igjen på BJH,men leit å lese om at både Pritchard og Woolstenholme er gått bort. Nå skal jeg lete fram de gamle skivene mine og snurre de litt på min nye platespiller.Særlig favoritttene XII og Live Tapes.
21 Juni 2011 - Fauske

Webmaster kommentar   Hyggelig lesning :) Barclay James Harvest er et kjempefint band med mange gode plater å se tilbake på. Bla. de to du nevner.

Mats
Jeg satt og surret på nettet da jeg plutselig kom over denne siden. Det første jeg leste om var Abbey Road, av The Beatles. Etter dette leste jeg bare mer og mer om andre artister.

Utrolig bra lagd, fin side for oss musikkelskere som vil gå litt mer i dybden. Takk skal du ha!
22 April 2011 - Oslo

Webmaster kommentar   Hyggelig å høre. Beatles siden er nok ikke av de beste jeg har skrevet. Men om den fungerer som inngangsport for de andre sidene er jo det bra. Beatles var forøvrig bandet som startet det hele for min del.

Trygve Knudsen
Måtte innom og lese /mimre litt her igjen. Utrolig imponerende, informativ og underholdende musikkside - kanskje særlig for oss "eldre". :)
Keep up the excellent work!
26 Januar 2011 - Arendal

Webmaster kommentar   "Eldre" :) Det er jo musikken og lidenskapen for den som holder oss unge. Det er jo bare å se på stjernene fra den tiden - hvor uforskammet godt de holder seg. Til tross for mengder med alkohol og ulovlige stoffer.

Jeg har 'dessverre' låst meg litt fast i Pink Floyd, men regner med å komme meg videre etter hvert :)

Tore
Hei, vet du om a-ha var fan av og inspirert av Duran Duran? Kan du gi meg svar på det? Med det samme vil jeg også takke for en flott side.
Mvh Tore
17 Januar 2011 - Stavanger

Webmaster kommentar   Jeg har ikke lest om det noe sted. Duran Duran kom vel på banen 'for sent' til å inspirere Mags og co. Det var nok heller progrock heltene fra 70-tallet som var deres forbilder.Av 80-talls artister er det kun Soft Cell jeg har hørt at de var inspirert av.

Hyggelig at du liker siden min :)

Jan
Hei, jeg bare lurte på om du kunne lage en artistside om Rammstein? De er et ganske bra band, selv om de ikke er så gamle (de har holdt på siden midten av 90-tallet) De har slått igjennom med mange hits, bl.a "Du Hast" eller "Links 2 3 4" Synes absolutt de fortjener en side på nettsida di. Hva synes du? Hvis ikke du har hørt så mye på dem, så kan du bare søke "rammstein" på youtube, så kommer det flere sanger av dem opp.

Mvh Jan
11 Januar 2011 - Sandnes

Webmaster kommentar   :) Tøft! Jeg kjenner jo til Rammstein, og ser at de har hentet mye fra 'mine' helter på 70- og 80-tallet. Men i overskuelig framtid er det nok andre artister jeg heller kunne tenkt meg å lage en artistside om. Men det er artig at du spør. Og jer er enig i at noen burde laget en slik side.

Til lykke videre med ditt musikalske engasjement.

Minna Landblom
Hello mannen! Så jäkla bra sida, I love it. Hoppas du/ni har det bra.
8 Januar 2011 - Sweden

Webmaster kommentar   Hei Minna. Dette må være en bra side for deg som liker 80-talls pop. Takk for hilsen.

Lars-Erik Christophersen
Hei, Jon Arne og takk for sist. Må bare få si at det er et fantastisk stykke arbeid du har gjort. Imponerende!! Regner med jeg kommer til å benytte meg av siden din jevnlig:)
30 November 2010 - Trondheim

Webmaster kommentar   Takk for sist ja. Artig med karneval :) Om du liker Pink Floyd har jeg nettopp ferdigstilt en større biografi som jeg har skrevet.

Stein Kyrre Ulstad
Hei! Fantastisk side ! Leter etter en norsk synhbasert popgruppe fra 80 tallet, som man en stund trodde skulle bli store.noen forslag ?
9 Oktober 2010 - Mo i Rana

Webmaster kommentar   Beste kandidat der må vel være 2 Brave, med senere Robbie Williams låtskriver Per Kristian Ottestad som vokalist. De hadde base i London, og fikk litt oppmerksomhet der. Mest for singelen "Stop that Girl". Også Fra Lippo Lippi fikk omtale i England for sin synthpop. De hadde en mindre hit der med "Shouldn`t have to be like that". Andre norske synthband som prøvde å slå gjennom ute var Creation, Shatoo, Money Talks, Small Affairs og Avalanche.

Arve Beckstrøm
En stund siden jeg har vært innom nå, men desto mer hyggelig. Skulle bare se hva som var nytt og endte opp med å bruke 3 timer på "100 utvalgte låter" :-). Der ligger det utrolig mye snacks i form av dine kommentarer og linker til YouTube.
Takk for den jobben du legger ned i disse sidene, vi setter pris på det!
21 August 2010 - Trondheim

Webmaster kommentar   Takk for det.

Det har ikke vært så mange oppdateringer på siden min det siste året, ettersom jeg har kjørt meg litt fast i en større oppdatering av Pink Floyd siden. Jeg regner med å ha den ute til jul, og at ting "normaliserer" seg med oppdateringer etter det :)

Duranie
Hei! I don't speak Norwegian, but this site is awesome! I really like this site and understood something, but not all, and yet this is just great! Takk!
14 August 2010

Webmaster kommentar   Thank you for your kind words. I guess google translator could help you a bit, and perhaps in some years time it will be able to give a perfect translation from Norwegian to English.

Jon Arne

2rs
Ramlet innom sidene dine etter å fomlet rundt etter Ultravox/Visage i anledning Utravox-konserten i Oslo 30.4.2010.
Imponerende arbeid med omfattende og saklig info. Artiklene om disse to bandene/prosjektene er essensielle for å forstå 80-tallet.
29 April 2010 - Oslo

Webmaster kommentar   Ultravox konserten den 30. april var utrolig bra. Med et flott lydbilde. Man ble hensatt tilbake til 1981.

Per Gjermund Storrø
Imponerende! Flott jobb du har gjort med sidene dine.
23 April 2010 - Lørenskog

Webmaster kommentar   Takker for de ordene Per Gjermund.

Du kan søke i gjesteboka etter:
Melding : - Navn : - Alt :
Skriv søketekst: